Nieuws Mechelen 30.500 euro voor G-Sport

30.500 euro voor G-Sport

30.500 euro voor G-Sport

MECHELEN – Sterren op de Grasmat, het voetbaltornooi tussen sterrenrestaurants op de terreinen van Racing Mechelen, heeft 30.500 euro opgebracht voor G-Sport.

Sterren op de Grasmat was niet alleen een voetbaltornooi tussen sterrenrestaurants. Toeschouwers konden eveneens genieten van een demomatch amp football met de Red Flamingo’s, een derby tussen Racing en KV Mechelen en een wedstrijdje blindenvoetbal.

Naast het veld was er lekkers in de foodvillage en in de G-Sport Parade reden een 40-tal Porsches mee. Per auto was er minstens één zitje voorbehouden voor een G-sporter.

Sterren op de Grasmat zamelde, ook dankzij de steun van sponsors, maar liefst 30.500 euro in. Dat bedrag gaat naar de werking van G-Sport in Vlaanderen. De zes edities van Sterren op de Grasmat samen brachten in totaal 133.000 euro op.

Winnaar

Dit jaar nam alweer een indrukwekkende reeks restaurants deel: Arenberg, Benoit Dewitte, Berto, Castor, Centpourcent, Colette, Dôme, d’Oude Pastorie, Hof van Cleve, Horseele, Hostellerie St. Nicolas, Kommilfoo, ’t Korennaer, Le Chalet de la Forêt, M Bistro, Restaurant Michel, Nathan, Publiek, Sans Cravate en Tinèlle. De winnaar van SODG 2019 werd restaurant Michel uit Groot-Bijgaarden.

Tijdens het avondevent bij Porsche Centre Mechelen reikten de organisatoren de cheque uit aan Nicole Bossaerts van G-Sport Vlaanderen. Daarnaast steunt Sterren op de Grasmat 2019 ook G-team KV Mechelen, G-ploeg Racing Mechelen, Amp Football Belgium, Anvasport en Studio Borgerstein.

Sterren op de Grasmat is een organisatie van restaurant Centpourcent (Axel Colonna-Cesari en Anneleen Soethaert) en communicatiebureau Sobry.com (Kris Sobry en Isabelle Fossé).

Sterren op de Grasmat is er opnieuw in 2021.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.