Nieuws Mechelen 463 deelnemers gingen op zoek naar De Coninck

463 deelnemers gingen op zoek naar De Coninck

De winnaars samen met Emilie De Preter van Martin's Patershof (foto: Marc Aerts)

463 deelnemers gingen op zoek naar De Coninck

MECHELEN – JCI Mechelen reikte het voorbije weekend de prijzen uit aan de winnaars van hun digitale escaperoom. Maar liefst 463 deelnemers, verdeeld over 121 ploegen, gingen op zoek naar de ontvoerde De Coninck. Daarnaast lanceert JCI Mechelen vandaag een versie die samen met je bubbel achter één computer kan worden gespeeld.

Van die 121 deelnemende groepen konden 100 groepen De Coninck ook effectief  bevrijden. Uit die 100 kregen de drie snelsten een mooie prijs. Het duel om de hoofdprijs was razend spannend; de snelste groep kon de escape room uitspelen in slechts 33 minuten en 58 seconden. De op één na snelste groep deed er slechts 3 seconden langer over. De winnaars kregen hun prijs persoonlijk overhandigd door Emilie De Preter van Martin’s Patershof en chef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent.

Tom van JCI Mechelen blikt tevreden terug. “Tijdens de eerste maand speelden meer dan 100 groepen onze escape room, dit overtrof al onze verwachtingen. We kregen veel leuke reacties vanuit binnen- en buitenland. Enkele mensen vonden het jammer dat ze niet samen met hun persoonlijke bubbel konden spelen, daarom lanceren we vandaag een versie die op één scherm thuis kan worden gespeeld.” Concreet wil dit zeggen dat de spannende ontvoering, ofwel met 3,4 of 5 spelers elk achter een eigen computer of met je bubbel achter 1 computer, kan worden opgelost. Dit kan via de website www.digitalescapemechelen.be

JCI is een vormingsorganisatie waar de leden zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Het afgelopen jaar deden ze dit onder andere door digitale activiteiten op te zetten. Zo was er bijvoorbeeld ‘Dineer in uw kot’ waar delivery van Mechelse restaurants gecombineerd werd met een interessante webinar van Wim Ballieu. Maar ook JCI Blind Date, waar 100 lokale JCI-afdelingen, verspreid over de hele wereld, een andere JCI-afdeling ontmoeten die ze ervoor nog niet kenden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.