Nieuws Mechelen 500 euro aan accessoires uit een selectie premium tweedehandswagens 

500 euro aan accessoires uit een selectie premium tweedehandswagens 

500 euro aan accessoires uit een selectie premium tweedehandswagens 

Wie nog tot en met 28 november een tweedehandswagen koopt bij Auto Natie Group, krijgt daar een waardebon van 500 euro (inclusief BTW) bovenop voor de aankoop van accessoires. Denk aan sneeuwkettingen, parkeersensoren of een dakkoffer. Deze actie is geldig op een selectie van tweedehandswagens.

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, SKODA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de marktleider in portefeuille heeft. Op de as Antwerpen-Mechelen kan de groep rekenen op twaalf garages die tot deze groep behoren. “Naast een groot aanbod nieuwe wagens, hebben we ook een mooi gamma aan premium tweedehandswagens. Wagens die stuk voor stuk getest zijn en tot in de puntjes verzorgd”, klinkt het bij Auto Natie Group. “Het grote voordeel? Deze wagens zijn onmiddellijk beschikbaar waardoor je er meteen mee naar huis kan rijden.”

500 euro aan accessoires gratis

Nog tot en met 28 november kan je bovendien rekenen op een mooie aanbieding. “Bij aankoop uit een selectie premium tweedehandswagens, krijg je een waardebon van 500 euro (inclusief BTW) om te besteden aan extra accessoires om je wagen nog meer op maat van jouw noden af te stellen. Denk aan een dakkoffer, een set sneeuwkettingen of wil je hulp bij het parkeren door een achteruitrijcamera of parkeersensoren? Dan kan dat allemaal. In de accessoirecatalogus vind je alle extraatjes in een handig overzicht.

Garantie

Alle premium tweedehandswagens van Auto Natie Group zijn vooraf grondig gecontroleerd op zichtbare en onzichtbare gebreken. Dankzij de officiële labels MyWay en Audi Approved Plus ben je zeker dat je een kwalitatieve wagen koopt die betrouwbaar is. “Danzij het MyWay-label heb je een garantieprogramma op maat, een gekende onderhoudshistoriek, een gedetailleerde offerte en een ‘niet tevreden, geld terug’-garantie. De Audi Approved Plus biedt een garantie van 2 tot 5 jaar, een levenslange bijstand en staat garant dat je wagen niet ouder is dan 72 maanden en maximaal 150.000 kilometer op de teller heeft staan.”

Je vindt de selectie tweedehandswagens van Auto Natie Group in de verschillende garages in het Antwerpse. Toch op zoek naar een ander model, dan kan je ten rade gaan bij de medewerkers. Zij gaan samen met jou op zoek naar de geschikte wagen. Wil je het gamma zelf ontdekken? Surf dan naar www.autonatiegroup.be/vestigingen en vind je verdeler bij jou in de buurt.

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, SKODA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de Marktleider in portefeuille heeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.