Nieuws Auto Natie Group

Auto Natie Group

Made In Partner
Made In Partner
Phone number 0468 10 26 04
Adres Antwerpsesteenweg 340, 2950 Kapellen

Auto Natie Group is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf met 12 dynamische concessies* in regio Antwerpen-Mechelen. We zijn officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Wij verkopen en onderhouden nieuwe wagens, directiewagens en kwalitatieve tweedehandswagens. Voor carrosserieherstellingen beantwoorden wij aan het kwaliteitslabel van Wondercar. We hebben ook een 4-tal Van Centers die zich specialiseren in de specifieke markt van de bedrijfsvoertuigen. Onze ambitie is om klanten een uitmuntende service te geven met kennis van zaken. we streven ernaar om innovatieve experts te zijn in ons vak en onze klanten, particulier of zakelijk, te gidsen in élke stap van hun aankoopproces. Dit met 100% inzet en eerlijk advies.

*Auto Natie Group draagt zorg voor de particuliere en professionele klanten van Auto Natie Antwerpen I ACBornem I AC Kontich I Claessens Wilrijk I AC Mechelen I Rietje Kapellen I Rietje Waasland I AC Puurs I Clissen – Vanden Bergh Kalmthout I Thuy Kontich I Clissen Loenhout I Thuy Wommelgem

Verschenen artikels over Auto Natie Group

Gekoppelde personen