Nieuws Mechelen Adhemar.law kan de beste worden

Adhemar.law kan de beste worden

Adhemar.law kan de beste worden

MECHELEN – Adhemar.law, het advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op omgevingsrecht, vastgoedrecht en bestuursrecht, is door Trends Legal Awards genomineerd als een van de vier meest innovatieve advocatenkantoren van België.

Sedert 2016 zet het kantoor, dat gevestigd is in bedrijvenpark Mechelen-Noord, sterk in op innovatie. Adhemar.law creëert waarde door te focussen op cliëntentevredenheid en het welbevinden van de medewerkers. Het kantoor streeft ernaar om de kost van zijn diensten te verminderen en de waarde ervan te vergroten.

Jan Roggen: “Om dat doel te bereiken, werken we lean. We experimenteren, luisteren naar feedback, verbeteren en beginnen aan het volgende experiment. We focussen op het creëren van de juiste mindset binnen ons team en we waarderen samenwerking, vertrouwen en weerbaarheid. We brengen onze bedrijfsprocessen in kaart, optimaliseren deze processen en automatiseren ze.”

Sterke visie en hard werk

Uiteraard zijn ze bij Adhemar.law blij met de nominatie voor de Trends Legal Awards.

“De nominatie is een hele eer”, zegt Jan Roggen. “Als Mechels en Limburgs kantoor dingen we samen met drie Brusselse internationale kantoren (Altius, Laga en K-Law) mee naar de hoofdprijs. Deze nominatie bewijst dat innovatie geen grote budgetten vereist, maar vooral een sterke visie en hard werk.”

Stefanie Debeuf, partner, beaamt dit: “Het hele team heeft de voorbije jaren hard gewerkt achter de schermen. Veranderingsprocessen zijn moeilijk en vragen grote inspanningen. De nominatie is een erkenning voor de inspanningen en het harde werk van het hele team.”

De Trends Legal Awards worden uitgereikt op 19 november.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen, Moeskroen
Mechelen

BDO gaat in zee met Dekegeleer

MECHELEN - BDO gaat in zee met Dekegeleer, het grootste onafhankelijke accountantskantoor van West-Henegouwen. Naast het partnership koopt het advieskantoor… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.