Nieuws Mechelen AFAS Software blijft sponsor van KV Mechelen

AFAS Software blijft sponsor van KV Mechelen

AFAS Software blijft sponsor van KV Mechelen

MECHELEN – AFAS Software blijft zeker tot 2020 de shirt- en stadionsponsor van KV Mechelen. De degradatie van de club naar 1B gooit geen roet in het eten.

.Het Mechelse softwarebedrijf blijft rotsvast geloven in de aanpak van de nieuwe clubdirectie. “Het project van de nieuwe KV Mechelen-directie heeft ons overtuigd”, zegt AFAS-manager Machiel den Dekker.

“Het nieuwe stadion, de uitbreiding van de club, de professionalisering die doorgevoerd wordt,… KV Mechelen heeft veel potentieel en we zetten graag onze schouders onder zo’n project. Daarom blijven we de club ondersteunen, met onze software en met sponsoring.”

“De warme sfeer en de eendracht die je bij KV Mechelen terugvindt, daar mag elke voetbalploeg naar opkijken”, vindt Machiel den Dekker. “Hier zit passie en beleving. Bovendien voel je dat de plannen die nu op tafel liggen, worden gesteund door de hele supportersploeg. Ik ben ervan overtuigd dat ze de club vurig zullen ondersteunen om snel weer terug te keren naar 1A.”

Netwerkmogelijkheden

Naast de regionale verankering zijn ook de zakelijke voordelen van de sponsordeal belangrijk voor AFAS Software. KV Mechelen is een trekpleister voor ondernemers uit de regio en een ontmoetingsplaats voor bedrijfsleiders.

Vooral met de nieuwe businesstribune die in de steigers staat, heeft het softwarebedrijf plannen. Machiel den Dekker: “De nieuwe tribune is hét project waarop we zaten te wachten, want zo krijgt het stadion meer allure en uitstraling. We zijn ook benieuwd naar het nieuwe concept van de businesslounge, de skybar en de netwerksessies tijdens de week. Tot nu toe waren de ruimtes voor netwerking nog beperkt. Nu gaan we plots verschillende stappen vooruit.”

Olivier Somers, hoofdaandeelhouder van KV Mechelen, sluit zich daarbij aan: “Met AFAS Software houden we een partner die gelooft in ons project en de zakelijke mogelijkheden van het vernieuwde stadion helemaal benut. Bovendien is AFAS Software een bedrijf dat denkt op lange termijn. Samen bouwen we aan een mooie toekomst voor KV Mechelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.