Nieuws Mechelen Auto Natie Group breidt elektrisch aanbod stevig uit

Auto Natie Group breidt elektrisch aanbod stevig uit

Auto Natie Group breidt elektrisch aanbod stevig uit

In een evoluerend mobiliteitsaanbod de juiste wagen bij de juiste klant plaatsen. Of het nu gaat om een particulier, een eenmanszaak of een multinational. Auto Natie Group werkt à la carte en daar vormt elektrificatie een belangrijk gegeven in. Met tonnen aan expertise staat het fleet & business team ook bedrijven bij voor een duurzaam wagenpark.

Eind vorig jaar bundelden 12 concessies met de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra en ŠKODA de krachten op de as Mechelen-Antwerpen. Onder de naam Auto Natie Group tillen ze de service en efficiëntie voor klanten naar een hoger niveau. En dat is nodig, want de komende maanden volgen heel wat nieuwigheden.

“We breiden het elektrische aanbod stevig uit”, vertelt Gino Vandijck, kersvers directeur van AC Mechelen, AC Bornem en AC Puurs. “Deze krachtenbundeling staat ons toe om nog meer een gids te zijn voor onze klanten en hen met gepast advies te leiden naar de meest geschikte wagen.”

Elektrische wagens troef

Zet je schrap: de Audi e-tron GT, de Škoda Enyaq iV, de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen Crafter. Binnenkort komen daar ook nog de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron bij, net als de VW ID.5 en de Škoda Enyaq iV Coupé bij. Het aanbod elektrische wagens neemt bij ACM Autogroep hoge snelheden aan. Ook de Cupra Born komt eraan. De elektrische wagen zet de bestuurder centraal en focust erg op ergonomie en rijplezier.

“Met deze wagen wil Cupra de concurrentie aangaan met de premiummerken. Op een volle accu kan die tot 500 kilometer afleggen. We verwachten de Cupra Born tegen eind Q3.”

Qua plug-in hybrides heeft Auto Natie Group eveneens een heleboel modellen in het aanbod.

Leasepartner

Ook in het leasingverhaal krijgt elektrificatie een prominentere rol. Het business fleet relations team van Auto Natie Group bundelt heel wat ervaring en weet klanten te gidsen in het complexe verhaal van een duurzaam wagenpark. Een onmiskenbare troef nu de overheid vanaf 2026 een prominentere rol geeft aan elektrische bedrijfswagens.

“We ontzorgen onze professionele klanten, van TCO-berekening en financieringen tot laadpalen. Voor dat laatste werken we samen met zusterbedrijf EDI, waarmee we alle kennis in huis hebben rond laadinfrastructuur.”

Nieuwe naam

Vanaf 1 juli krijgen de concessies binnen de groep ook een andere naam. “Lokale verankering staat centraal bij al onze concessies en dat willen we met deze groepering duidelijk maken. We vormen één grote familie en klanten kunnen in de ruime Mechels-Antwerpse regio bij ons terecht.”

Auto Natie Group is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf en officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens in de regio Antwerpen -Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen
Mechelen

Bijzaak: Luxeprobleem

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.