Nieuws Mechelen Avento werkt samen met Champagne Laurent-Perrier

Avento werkt samen met Champagne Laurent-Perrier

Avento werkt samen met Champagne Laurent-Perrier

MECHELEN – Avento, de Mechelse specialist in mobiel Customer Relations Management, mag het bekende champagnemerk Laurent-Perrier tot zijn klanten rekenen. De vertegenwoordigers van Laurent-Perrier zullen de gespecialiseerde app Fearless Leader van Avento gebruiken tijdens hun bezoeken aan verkooppunten.

Fearless Leader wordt nu onder meer ingezet door Duvel Moortgat en door brouwerij Het Anker, beter bekend van Gouden Carolus. Vorig jaar zijn ook de Nederlandse snoepfabrikant Perfetti Van Melle en Innocent Drinks uit het universum van Coca Cola voor hun mobiele sales teams de Fearless Leader app van Avento gaan gebruiken. Dit jaar kwam Spadel (met o.a. Spa en Bru) reeds aan de beurt.
Met Laurent-Perrier slaat Avento nu niet alleen een wereldmerk aan de haak, het opent ook deuren naar de luxesector.

“Avento Fearless Leader is heel gemakkelijk te ‘customizen’ op maat van een bepaalde onderneming of van een bepaalde sector. Voor de voortdurende verbetering van Fearless Leader werken we nauw samen met onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat we Laurent-Perrier op die manier goede diensten zullen bewijzen en omgekeerd dat we voor Fearless Leader nieuwe inzichten zullen opdoen over het luxe-segment. De naamkeuze is overigens niet vrijblijvend. ‘Fearless’ zit in ons DNA. We staan de klant actief bij om nieuwe stappen te zetten in de digitale transformatie,” aldus Tom Moortgat, CEO van Avento.

Met Avento Fearless Leader kunnen vertegenwoordigers op eender welk toestel en zonder internetverbinding hun verkooppunt bezoeken. Naast het opnemen van bestellingen, voeren ze een heleboel andere taken comfortabel uit. Inzet is het omvormen van hun verkooppunten tot ‘Perfect Stores’ met glasheldere objectieven.

Avento Fearless Leader is het sterproduct van Avento, maar het bedrijf is ook een strategische partner van Microsoft en Resco. “Avento kleurt steeds internationaler. We hebben Avento Fearless Leader, naast zijn nieuwe naam, ook een prominentere plaats gegeven in onze internationale communicatie. Er zijn heel concrete plannen voor een vestiging in Nederland en Frankrijk. We zijn klaar om Europa verder te verkennen, dat bewijst de komst van Laurent-Perrier,” besluit Tom Moortgat, CEO van Avento.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.