Nieuws Mechelen Eco-Deco breidt team uit en start met webshop

Eco-Deco breidt team uit en start met webshop

Eco-Deco breidt team uit en start met webshop

MECHELEN – Ook bij het Mechelse Eco-Deco zorgde de coronaperiode voor heel wat uitdagingen gezorgd binnen ons bedrijf. Het bedrijf is namelijk ook actief in de evenementensector. Maar Eco-deco bleef niet bij de pakken zitten en maakte een nieuwe website mét webshop en nam met Linne Bastiaensen (25) een nieuw project manager aan boord.

Eco-Deco heeft zich gespecialiseerd in meubels opgebouwd uit gerecycleerde materialen. Daarnaast biedt het bedrijf ook verhuurdiensten aan voor meubels op grote en kleine festiviteiten.

De interieurs van Eco-Deco zijn op verschillende plaatsen te ontdekken in en rond Mechelen. Zo vind je ze bijvoorbeeld bij koffiebar Grà, Bar Klak, Coffice en bij De Stek in Mechelen. Eco-Deco is het geesteskind van Frederic Crabeels (31). Hij is een Mechelse jonge ondernemer, afgestudeerd als interieurontwerper aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Enkele jaren geleden begon hij met het vervaardigen van meubels, waarbij hij enkel gebruik maakt van recuperatiemateriaal. De meubels verhuurd hij onder anderen aan festivals (Paradise City, Pukkelpop,…) maar ook aan zomerbars, trouwfeesten en andere evenementen.

Sinds kort is Linne Bastiaensen (25) het team komen versterken als project manager. Linne is haar opleiding Interieur & Design aan het afronden en is gebeten door ecologische projecten.

Eco-Deco staat voor het gebruik van bio-organische materialen samengesteld op een unieke wijze. Zowel bij het ontwikkelen van interieurs op maat, als bij de realisatie van de meubels, staat het belang van het milieu voorop. Door enkel eerlijke, natuurlijke producten te gebruiken verminderen ze drastisch de impact van een woning in haar omgeving, terwijl de levenskwaliteit van haar inwoners verhogen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.