Nieuws Mechelen Eskens wordt agent van bedrijf uit Denemarken

Eskens wordt agent van bedrijf uit Denemarken

Eskens wordt agent van bedrijf uit Denemarken

Eskens Benelux N.V., met Belgische vestiging op het industrieterrein Mechelen-Noord, wordt agent voor Scandinavian Automation in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Eskens is een groothandel in verfmengmachines, schudders en mixers en leverancier van onderdelen en maalparels.

Eskens Benelux en Eskens Process Solutions treden voortaan officieel op als agent van het Deense bedrijf. Scandinavion Automation is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van afvullijnen en verpakkingsmachines.

Het bedrijf gebruikt daarbij een modulair systeem van machineblokken die aan elkaar kunnen worden geschakeld. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen op die manier starten met een semi-automatische vulmachine die bestaat uit drie blokken om die later uit te bouwen tot een volledig geautomatiseerde afvullijn. De machine groeit als het ware mee met de onderneming van de klant, waardoor de investeringen betaalbaar worden en kunnen worden gespreid.

Eskens Benelux treedt al op als agent voor een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten, zoals D.W. Renzmann, Santint, Lödige en Collomix. Het bedrijf kan voor de verf-, inkt- en coating-industrie een volledige productielijn uittekenen, aanbieden, plaatsen en onderhouden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.