Esprit Mechelen De Esprit-winkel op de Bruul in Mechelen. Foto: Sven Van Haezendonck

Failliete Esprit-winkels in Mechelen, Lier, Sint-Niklaas en Aalst houden uitverkoop

Twee maanden na het faillissement van Esprit in België heeft ook een zelfstandige uitbater met vier winkels de deuren gesloten. Het gaat om vestigingen in Mechelen, Lier, Waasland Shopping Sint-Niklaas en Aalst.

Het kledingmerk vroeg begin april het faillissement aan in ons land. Daardoor verloren 148 mensen hun job. Vier zelfstandige winkels bleven toen gespaard, maar op 10 juni heeft de ondernemingsrechtbank in Antwerpen ook Mapina failliet verklaard. De besloten vennootschap baatte de Esprit-winkels uit in de Bruul in Mechelen, in de Antwerpsestraat in Lier, in Waasland Shopping in Sint-Niklaas en in de Kattestraat in Aalst.

Lees ook: Esprit vraagt faillissement aan in België, 148 werknemers verliezen job

Hoeveel mensen daar hun baan verliezen, is niet bekend. In de vier winkels houdt veilinghuis VH Auctions deze week een uitverkoop. Geïnteresseerden zijn er gedurende twee dagen welkom: vrijdag 21 juni en zaterdag 20 juni, telkens van 10 tot 16 uur. Er gelden kortingen van veertig procent op alle getekende winkelprijzen. Cadeaubonnen worden helaas niet meer aanvaard. Betalen, kan alleen met bancontact.