Nieuws Mechelen Finadvies groep Rombauts en Phinix onder één dak

Finadvies groep Rombauts en Phinix onder één dak

Sven Dekimpe en Nick Verbeke

Finadvies groep Rombauts en Phinix onder één dak

BONHEIDEN – Zaakvoerder Sven Dekimpe van Finadvies Groep Robauts en Nick Verbeke, managing partner van Phinix hebben elkaar gevonden in een pand in het Dorp van Bonheiden. Alhoewel beide bedrijven onafhankelijk van elkaar werkten delen ze toch dezelfde kantoorruimte.

Het was Sven Dekimpe die het gebouw in het Dorp in Bonheiden een jaar geleden kocht met de bedoeling om het als kantoorgebouw in te richten en een winkelruimte ernaast te verhuren. Maar toen kwam de coronapandemie waardoor er veel meer van thuis gewerkt werd. Finadvies Groep Rombauts is gespecialiseerd in schadeverzekeringen en pensioenverzekeringen. “We werken met zes personen. Die hebben sinds het begin van de coronacrisis een rotatiesysteem waarin ze thuiswerk afwisselen met werk op kantoor. Daardoor was er plots ruimte vrij in het gebouw. Bovendien denk ik dat deze manier van werken ook na de coronacrisis een toekomst heeft”, legt Sven Dekimpe uit.

Toen Sven hoorde dat Nick Verbeke van Phinix op zoek was naar kantoorruimte op een meer visibele plaats vonden de twee elkaar snel. Phinix werd opgericht in 2016 en geeft boekhoudkundig en administratief advies aan kleinere bedrijven en KMO’s. “Ik werkte samen met één andere medewerker vanuit mijn eigen woning. Ondertussen zijn we echter met vijf medewerkers en was ik dus op zoek naar een geschikte locatie. Op 1 januari 2021 zijn we hier ingetrokken en werken we samen met Sven onder één dak. Het is een zeer interessante plek die ons meer zichtbaarheid geeft en bovendien een zeer leuke werkplek.”

Ook Nick Verbeke gelooft in de nieuwe manier van werken. “Het is zelfs aangenamer dan voor de coronaperiode. Bovendien is er door deze situatie een versnelling gekomen in de digitalisering. Zelf waren we daar al eventjes mee bezig, maar voor onze klanten is dit een stimulans om over te schakelen op digitale processen.”

www.phinix.be www.finadvisgroep-rombauts.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.