Nieuws Mechelen Finepolis zet in op onafhankelijkheid

Finepolis zet in op onafhankelijkheid

Finepolis zet in op onafhankelijkheid

Frédéric Achten, voormalig ceo van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, en Anne Raets, partner bij het Mechelse Immokantoor Buro 14, hebben samen Finepolis opgericht. Vanuit Keerbergen willen ze met hun ruime ervaring in de financiële sector en bedrijfsconsultancy de financiële dienstverlening in een ander perspectief plaatsen. Het aanbod bestaat uit onafhankelijk advies omtrent verzekeringen, kredieten, factoring, leasing en operationele renting.

Finepolis werkt niet vanuit één kantoor, maar is actief in heel Vlaanderen op de locatie van de klanten. “Wij komen steeds aan huis of op het bedrijf”, zegt Frédéric Achten. “Dat is tijdbesparend en de klant beslist in zijn eigen omgeving. De financiële makelaar van de toekomst werkt optimaal digitaal, heeft een breder aanbod, is een ondernemer die andere ondernemers begrijpt.” Finepolis heeft fors geïnvesteerd in de digitalisering, waardoor de klant zijn dossier digitaal op de voet kan volgen via computer, tablet of smartphone. Naast verzekeringen biedt Finepolis ook onafhankelijk financieel advies. “Particulieren en ondernemingen krijgen het volledige aanbod van consumentenkredieten, hypothecaire leningen en investeringskredieten.”

Onder de noemer Fine-Moments willen Achten en Raets bruggen bouwen tussen ondernemers. “Jaarlijks trekken we met onze klanten naar de familiedag van Jumping Mechelen en jarigen kunnen met ons naar een Kinepolisbioscoop.” Driemaandelijks organiseert Finepolis samen met het Gentse businessnetwerk Guess Who ook een netwerkavond in Keerbergen. Daarnaast komen er een jaarlijks golftornooi en barbecue ten voordele van Make a Wish. Finepolis zoekt ook nog volop naar nieuwe partnerships. “We willen recent afgestudeerden de kans geven om van start te gaan als zelfstandig krediet -en verzekeringsmakelaar. Ook bestaande makelaars die hun portefeuille wensen te verkopen of over te dragen, maar nog enkele jaren actief willen blijven, zijn welkom.” Finepolis is gevestigd in Keerbergen en Wellen, en doet een beroep op meetinglocaties in Mechelen, Gent en Groot-Bijgaarden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.