Nieuws Mechelen Jollyfish.be: wenskaarten voor alle gelegenheden

Jollyfish.be: wenskaarten voor alle gelegenheden

Jollyfish.be: wenskaarten voor alle gelegenheden

KaartDe initiatiefnemers van Katchoo.be, met pop-up stores op de Mechelse IJzerenleen en in de Onze-Lieve-Vrouwestraat en van Zoet, het kleinste en lekkerste winkeltje van Mechelen met de bijhorende webshop www.snoepzoet.be, zijn van start gegaan met Jollyfish.be. Dat is een webshop met wenskaarten voor alle gelegenheden. “De ervaring die we opdeden met Katchoo.be en met Snoepzoet nemen we nu mee in dit nieuwe project”, zegt Kristof Nizet van Jollyfish.be.

“Op termijn zullen we ons assortiment ook aanbieden in lokale winkels, en zullen we ook samenwerken met Belgische designers om hun kaarten op de markt te brengen.”

Jollyfish.be biedt echte kaarten met enveloppe aan, of zoals het op de website staat: vergeet sms, whatsapp of een Facebook berichtje: zeg het met een kaart! Jollyfish.be verzamelt de leukste kaarten voor allerlei gelegenheden of simpelweg grappige kaarten om een lach op iemands gezicht te toveren. Voor de liefhebbers: er is ook een assortimentje Letterpress-kaarten die gedrukt zijn met de speciale Letterpress techniek zodat je afbeeldingen en tekst kunt voelen in reliëf. Er zijn ook kaarten met neon zeefdruk en nostalgisch ogende kaarten met een vintage look.

Jollyfish.be is een initiatief van de Mechelse Commspicuous bvba.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.