Nieuws Mechelen JuiceMakers maakt sap aanbieden gemakkelijk

JuiceMakers maakt sap aanbieden gemakkelijk

JuiceMakers maakt sap aanbieden gemakkelijk

LIER – 4Retail bv, actief in de voedingsdistributie, lanceert met JuiceMakers een nieuw concept in de Benelux. Ondernemers kunnen met JuiceMakers in seconden sappen en smoothies op maat aanbieden aan klanten, met vers fruit en groenten. De aangeboden oplossingen starten van kleine sapcentrifuges tot een volwaardige juicebar, inclusief de dagelijkse leveringen van verse groenten en fruit en een uitgebreid service-arrangement.

De doelgroep van het bedrijf uit Lier bestaat uit onder meer de horeca, de hospitality-sector en de retail. Uitbaters van bijvoorbeeld een shopping center of luchthaven kunnen bijvoorbeeld een franchiseovereenkomst afsluiten. Uitbaters van een tankstation, fitness, coffee of bakery shop, kunnen met minimale inspanning, zelf of met de bestaande medewerkers, verse sappen aanbieden aan hun klanten.

De grotere juice bars hebben een koeltoog voorzien voor vers fruit. De gezondheid van de consument staat centraal, net als het comfort van de uitbater en een goed rendement. Een exploitant kan verse sappen opnemen in zijn aanbod, voor een consument die weinig tijd heeft maar toch snel en ‘on the go’ een gezonde aanvulling op zijn voedingspatroon zoekt.

Lokaal fruit

JuiceMakers biedt een menu aan. Daarnaast kan de ondernemer zelf ingrediënten en eigen combinaties toevoegen. Juicemakers promoot daarbij ook onder meer het appel-peersap, van lokaal fruit. Er zijn ook recepten met groenten, bijvoorbeeld selder, rode biet en spinazie, en met exotisch fruit zoals ananas en mango.

“We gaan voor maximale ontzorging en topkwaliteit, ongeacht voor welke formule je kiest als ondernemer”, zegt Ingeborg Brosens, mede-bezieler van en verantwoordelijke voor JuiceMakers bij 4Retail. “Doordat alles automatisch verloopt, vormt dit ook een heel rendabele activiteit, die meerinkomsten genereert voor de ondernemer.”

Technologie in dienst van gezondheid

Zo goed als alle groenten en fruit kunnen ongeschild verwerkt worden. Persen én reinigen vraagt één druk op de knop, dus gaat heel snel. Tijdbesparend dus voor de uitbater. “Door het innovatieve centrifugesysteem hebben de sappen een unieke romige textuur die voor een intense smaakbeleving zorgt”, verklaart Brosens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.