Nieuws Mechelen Kledingzaak Lou is verhuisd naar nieuwe locatie

Kledingzaak Lou is verhuisd naar nieuwe locatie

Foto: givl

Kledingzaak Lou is verhuisd naar nieuwe locatie

NIJLEN – Donderdag opende kledingzaak Lou. zijn deuren op een nieuwe locatie. De winkel verhuisde van de Woeringenstraat in het centrum naar een pand op de Bouwelsesteenweg. De winkel is nu groter geworden en heeft ook een grote parking voor de deur. De twee uitbaatsters Nathalie en Nathalie zijn dan ook tevreden met hun verhuis.

“Onze winkel in de Woeringenstraat was niet slecht, maar hij werd gewoon te klein”, zegt Nathalie Sluyts. “We konden alleen de kleinste en grootste maat van onze collecties uitstallen, voor de andere maten moesten we steeds in onze stock duiken. We hebben over deze verhuis ook nagedacht en onze klanten gevraagd wat ze ervan zouden vinden. Ze vonden het niet erg, zo lang we maar in Nijlen zouden blijven. We zitten nu op de grens, mijn dochter zei vorige keer toen we hier voorbijreden, wow, wij zijn nu de eerste winkel in Nijlen (lacht).”

Heel veel hebben ze niet veranderd. “We hebben nu een grote parking, dat is zeker een pluspunt, we kunnen hier nu ook al eens een event organiseren”, vult Nathalie Janssens aan. “We verkopen trendy kledij voor vrouwen en kinderen die ook betaalbaar is. We hebben ook veel aanbod voor een maatje meer, daar is ook wel wat vraag naar. Onze openingsdagen blijven nog steeds van donderdag tot zaterdag, misschien dat we er in september nog een extra openingsdag gaan bijdoen.”

Succesvol

De eerste dag op de Bouwelsesteenweg verliep in elk geval al succesvol. “Voor een donderdag is er echt wel veel volk geweest, zeker met dit warme weer. De klanten kregen van ons ook een drankje en een ijsje. Ze waren enthousiast over onze nieuwe winkel en wijzelf ook, want we kunnen nu alle kleren hangen. We hebben onze start op de nieuwe locatie dus niet gemist.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.