Nieuws Mechelen Klein-Brabant Vaartland inspireert Vlaamse bouwsector

Klein-Brabant Vaartland inspireert Vlaamse bouwsector

Klein-Brabant Vaartland inspireert Vlaamse bouwsector

REGIO – In maart organiseert Bouwunie de ‘Bouwroute’, een groots opendeurweekend voor Vlaamse bouwbedrijven. Tijdens het weekend van 13 en 14 maart openen bouwbedrijven de deuren en bieden ze hun bezoekers tal van demo’s, recepties, onthullingen en expo’s. Nu de meeste bouwbeurzen fysiek niet kunnen doorgaan moet de Bouwroute de grootste bouwbeurs van het land worden, verspreid over gans Vlaanderen. 

“Door de coronacrisis zijn vele bouwbeurzen jammer genoeg niet fysiek kunnen doorgaan. Met dit initiatief bieden we bouwers en verbouwers toch de kans om live kennis te maken met een divers aanbod aan bouwproducten- en diensten”, zegt gedelegeerd bestuurder Jean-Pierre Waeytens. “Bovendien zetten we het lokale aspect in de kijker. Lokaal ondernemerschap staat meer dan ooit centraal. Het is positief dat de bevolking de lokale ondernemer steunt. Met begrippen als ‘winkelhieren’ is het nu meer dan ooit het moment om lokaal vakmanschap te promoten.”

De Bouwroute is reeds jaar en dag een vaste waarde in de regio Klein-Brabant Vaartland. Tweejaarlijks openden een vijftigtal bouwbedrijven uit Bornem, Puurs-Sint-Amands en Willebroek de deuren om het beste van zichzelf te tonen.

“Dit jaar breiden we dit concept uit over gans Vlaanderen. We mikken op een ruime deelname van honderden bouwbedrijven. Het is voor hen het ideale moment om zichzelf in de kijker te zetten en nieuwe klanten te werven, zeker nu de meeste bouwbeurzen worden afgelast of omgezet worden in een niet-fysiek format. Dit algemene opendeurweekend moet de grootste bouwbeurs van Vlaanderen zijn. Door de spreiding over honderden bouwbedrijven in Vlaanderen vermijden we grote concentraties bezoekers op een kleine oppervlakte. Daarnaast zorgen we ervoor dat de deelnemende bouwbedrijven alle noodzakelijke informatie krijgen om ook bij hen rekening te houden met de geldende coronamaatregelen”, legt Jean-Pierre Waeytens uit

www.bouwroute.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.