Nieuws Mechelen Maanhoevebad zoekt uitbater

Maanhoevebad zoekt uitbater

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER – Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het gaat om een concessieovereenkomst voor zes jaar, met automatische verlenging voor zes jaar.

Het Maanhoevebad bevindt zich in de wijk Pasbrug-Nieuwendijk. Het gaat om een initiatiebad waaraan een cafetaria verbonden is. De ruime parking doet ook dienst voor de nabijgelegen school en sportzaal. De scholen komen tijdens de daguren voor het schoolzwemmen. De avonduren en het weekend worden opgevuld door individuele gebruikers, verenigingen en vaste groepen.

“We zoeken een uitbater die werkt als zelfstandige op basis van een concessieovereenkomst met het gemeentebestuur. Deze wordt afgesloten voor een periode van twaalf jaar”, vertelt burgemeester en schepen van sport Kristof Sels. “De concessie bestaat uit de exploitatie van het zwembad en het uitbaten van de cafetaria. Beide functies behoren tot dezelfde concessie. De concessiehouder is verantwoordelijk voor het toezicht en de dagelijkse exploitatie van het zwembad en cafetaria. In het bezit zijn van een reddersbrevet is hierbij een noodzaak. Personeel kan aangeworven worden indien nodig.”

Kandidaten kunnen zich melden tot en met 16 april. Meer info is te vinden op www.skw.be/concessie-maanhoevebad

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.