Nieuws Mechelen Mechelse kapperszaak gebruikt NASA-technologie om lucht te zuiveren

Mechelse kapperszaak gebruikt NASA-technologie om lucht te zuiveren

Pieter-Jan Voss en Rachid Ibrahimi

Mechelse kapperszaak gebruikt NASA-technologie om lucht te zuiveren

MECHELEN – De Mechelse kapperszaak Salon R zuivert voortaan de lucht dankzij “ActivePure Technology”. Een technologie die ontwikkeld werd door de NASA.

Het gaat om een actieve desinfectieoplossing waarmee niet alleen de lucht maar ook alle oppervlaktes onmiddellijk worden gezuiverd van bacteriën, virussen en schimmels.

Voor zaakvoerder Rachid Ibrahimi is deze investering in moeilijke tijden een evidentie want veiligheid, bescherming en comfort voor zijn klanten staan meer dan ooit centraal in het kapsalon. “Ik wil mijn team en onze klanten een veilig gevoel geven door in realtime de lucht in de binnenruimte continu te kunnen zuiveren.”

De ActivePure toestellen worden exclusief verdeeld door de  Mechelse 25th Group van Pieter-Jan en Wim Voss. “Deze luchttechnologie is de enige met een gecertificeerde wetenschappelijk bewezen “space technology seal,” stelt Pieter-Jan Voss, zaakvoerder van 25th Group. “Het toestel is getest in meer dan 100 onafhankelijke laboratoriumonderzoeken en verschillende ‘live’ locaties, waaronder het neutraliseren van SARS-CoV2 in de lucht en het verwijderen van o.a. MRSA en Stafylokokken in medische omgevingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.