Ken verschueren

Mechelse topchefs en Mechelen Culinair zorgen voor lekker weekend

MECHELEN/BORNEM – Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar was de actie van Mechelen Culinair al een groot succes. Nu de horeca weer gesloten is gaan Centpourcent, Tinèlle en Barbib hun gastronomische gerechten terug aan huis leveren tijdens het weekend van 7 en 8 november.

Delivery 2.0 heet de actie die Mechelen Culinair opzet in samenwerking met sterrenchefs Axel Colonna-Cesari en Ken Verschueren. Na de zeer positieve commentaren bij de eerste actie lag het voor de hand dat er terug een samenwerking zou komen. Bovendien helpt het beide zaken om de financiële opdoffer te verwerken van een nieuwe verplichte sluiting. Zowel Tinèlle als Centpourcent investeerden het afgelopen jaar veel in de uitbouw van hun nieuwe restaurants aan de Korenmarkt en aan het Predikheren.

Mechelen Culinair zorgt ervoor dat de bestelde menu’s coronaproof bij de klanten thuis worden afgeleverd, met mondmasker en handschoenen. Als extraatje kan je deze keer ook nog pralines bestellen van de Mechelse chocolatier Pieter Vaes van ‘The Cacao Project’, die onlangs nog een vermelding kreeg in Gault & Millau. De wijn die je eventueel kan bijbestellen komt van Entrepot du Vin uit Bornem en ook de bieren van brouwerij Het Anker kan je aan je bestelling toevoegen.

Bestellen kan tot 4 november voor Centpourcent en tot 5 november voor Tinèlle en Barbib.