Nieuws Mechelen Moore Belgium bundelt de krachten met Flamand en MAS

Moore Belgium bundelt de krachten met Flamand en MAS

Moore Belgium bundelt de krachten met Flamand en MAS

MECHELEN – In augustus stapte Moore Belgium in een partnership met Waterland om zo een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische accounting, tax, audit- en consulting mid-market. Na de aankondiging van een eerste fusie met PKF-VMB midden december, bundelt Moore Belgium nu de krachten met de teams van accountancykantoren Flamand en MAS.

Moore Belgium is al jarenlang een betrouwbare speler in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven door zijn brede dienstverlening op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Moore Belgium kenmerkt zich ook door zijn ondernemersspirit en een sterk geloof in groei, vooruitgang en digitalisering. Rond deze visie en missie vond Moore Belgium in Flamand een perfecte nieuwe partner.
Flamand, met een omzet van 3,5 miljoen euro en een team van een 25 medewerkers,  adviseert haar klanten vanuit de thuisbasis in Knokke-Heist. Flamand heeft een mooie link met de activiteiten en manier van werken van Moore Belgium en is bovendien een strategisch belangrijke geografische uitbreiding naar West-Vlaanderen toe.

Eenzelfde strategische visie vond Moore Belgium terug in hun gesprekken met de familie Vervliet van MAS, Management & Administration Services uit Kontich. MAS, met een omzet van 0,5 miljoen in 2020 en 5 medewerkers, werd in 2013 opgericht door Benny Vervliet om ondernemers te helpen door het verstrekken van proactief advies op basis van de boekhoudkundige cijfers. Onder de bezielende leiding van zoon Tim Vervliet werd al snel bewust gekozen om de weg van de digitalisering in te slaan.

Peter Verschelden, Chairman van Moore Belgium is verheugd deze twee nieuwe samenwerkingen te kunnen aankondigen. “Het blijft voor Moore Belgium zeer belangrijk om de juiste mensen aan boord te halen die op eenzelfde manier naar de snel veranderende markt kijken. Die gedeelde visie is voor ons veel belangrijker dan de grootte van het bedrijf of het aantal medewerkers. De nieuwe collega’s van MAS, met de familie Vervliet op kop, hebben via hun verregaande digitale en sterke klantgerichte aanpak meer dan bewezen dat zij perfect passen in onze organisatie. Ook bij Flamand vinden we deze pure ondernemerszin terug.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

BUUR wordt deel van Sweco

PUURS - Sweco Belgium heeft een overeenkomst met BUUR, Bureau voor Urbanisme, afgesloten. Sweco neemt de medewerkers en projecten van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.