Nieuws Mechelen Nieuwe groepspraktijk ‘Hands@Work’

Nieuwe groepspraktijk ‘Hands@Work’

Nieuwe groepspraktijk ‘Hands@Work’

MECHELEN – Op 7 juni opende in de Maurits Sabbestraat 6 in Mechelen de groepspraktijk Hands@Work. Je kan er voorlopig terecht voor kinésitherapie, bandagisterie en in de toekomst ook voor een consultatie bij een orthopedist of dokter.

Het gedeelte kinesitherapie wordt gerund door Bart Detavernier (53) en twee jonge vennoten. Bart staat al 30 jaar in het vak en is gespecialiseerd in handrevalidatie.

Medico Vergaelen is de bandagisterie bij Hands@Work, waarbij zaakvoerder Bart Vergaelen ook al sinds jaren handspalken maakt voor Bart Detavernier.

“De bedoeling is dat we op termijn ook nog een aantal othopedisten of dokters zouden samenbrengen, waarvoor we ook nog twee kabinetten beschikbaar hebben. Momenteel is er een kinépraktijk, een bandagisterie en een oefenzaal”, legt Bart Detavernier uit.

Hands@Work is gevestigd in het pand waar tot begin dit jaar uitzendbureau ASAP zijn kantoren had.

www.handsatwork.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.