Nieuws Mechelen Publiplus lanceert met Balto een betaalbaar bestelplatform

Publiplus lanceert met Balto een betaalbaar bestelplatform

Publiplus lanceert met Balto een betaalbaar bestelplatform

HOMBEEK – Het marketing- en communicatiebureau Publiplus uit Hombeek lanceert met Balto een betaalbaar bestelplatform voor kleine zelfstandigen en verenigingen. Het platform wordt gratis ter beschikking gesteld en de gebruikers betalen een kleine vergoeding per bestelling.

“Het is vooral onze bedoeling om kleine zelfstandigen of verenigingen te steunen. Voor hen wegen de kosten van het bouwen van een webshop vaak niet op tegen de inkomsten die via die weg halen. Ik denk aan vzw’s maar ook bakkers, beenhouwers of zaken die take-away maaltijden leveren”, legt David Jacobs, initiatiefnemer van Balto, uit.

Volgens Jacobs kan een gebruiker al binnen de week online zijn met een bestelsysteem. Dat wordt volledig door Balto gemaakt in samenspraak met de klant. Die klant krijgt op het bestelplatform een handig overzicht van alle bestellingen, betalingen en leveringen. “We willen in deze tijden ons platform toegankelijk maken voor iedereen. Daarom vragen we geen opstartkosten. Je betaalt enkel 0,80 € per bestelling die je ontvangt, met een minimum van 25 bestellingen per maand. Geen geld dus voor een eigen hosting en een unieke URL”, legt Jacobs uit.

Zodra het bestelplatform is opgestart krijg je als klant een link die je kan invoegen op je sociale media of op je website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

hove
hove

Faktor21 is spin off van Websteak

HOVE - Een team van zeven marketing automation-specialisten en digitale experts lanceert ‘FAKTOR21’. Ze willen marketing- en salesteams helpen om… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.