Nieuws Mechelen Reynaers Group en Nascom verlengen partnership

Reynaers Group en Nascom verlengen partnership

Reynaers Group en Nascom verlengen partnership

Negen jaar geleden sloegen Reynaers Group en Nascom de handen in elkaar. Die samenwerking wordt nu hernieuwd. Reynaers Group uit Duffel is specialist in de ontwikkeling, distributie en commercialisering van toepassingen in aluminium en staal voor de bouwsector.

Reynaers Group verlengt het digitaal partnership met Nascom, onderdeel van digitale dienstengroep make it fly. Hun samenwerking startte negen jaar geleden, toen Nascom de Drupal website ontwierp voor deze internationale ontwikkelaar van aluminiumproducten. Met dit digitaal platform wilt Reynaers Group steeds hun kennis en informatie beschikbaar stellen voor zowel particulieren, vakmensen en ook architecten.

Na een eerdere succesvolle partnership tussen beide partijen, wordt deze fijne collaboratie verdergezet, waarbij Nascom als digitale partner fungeert voor Reynaers Group. Zo ontwierp en onderhoudt Nascom niet alleen de Drupal website voor Reynaers Group: RaaS, Reynaers as a Service werd ontwikkeld door Nascom. Een digitaal multi-brand platform met uiteenlopende features en content-voorzieningen voor partners en cliënteel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.