Nieuws Mechelen Ruby Red kleurt de zomer rood

Ruby Red kleurt de zomer rood

Ruby Red kleurt de zomer rood

Bij het begin van de zomer en het barbecueseizoen stelt BelOrta uit Sint-Katelijne-Waver een nieuweling voor. De nieuwe tomaat Ruby Red is uniek door haar intense smaak en donkerrode kleur, vanbinnen en vanbuiten. Deze nieuwe pruimtrostomaat is het hele jaar beschikbaar.

Ruby Red is een spin-off binnen de pruimtomaten. De tomaat met het donkerrode vruchtvlees heeft ook langere vruchten en een intense smaak. Een aantal klanten van BelOrta waren al lang op zoek naar deze eigenschappen. Om de exclusiviteit van deze smaakvolle pruimtrostomaat in de verf te zetten, werd een speciaal cliplabel ontwikkeld voor Ruby Red. Het label zorgt bovendien voor een grotere herkenbaarheid bij handelaars en eindklanten.

BelOrta heeft een decennialange traditie opgebouwd in het telen van smaakvolle en aantrekkelijke tomaten. Het diverse tomatengamma telt 45 verschillende soorten, alle met hun eigen karakteristieken en visuele troeven. De alom gekende klassiekers zijn geliefd vanwege hun authenticiteit en continuïteit.

“BelOrta heeft tevens een traditie van vooruitkijken en maakt er een erezaak van om deze klassiekers aan te vullen met nieuwe tomatenrassen. Deze nieuwe variëteiten worden na een strenge selectie uitgekozen vanwege een aparte smaak, een welgevormd uitzicht en/of een aparte beleving”, zegt Maarten Verhaegen, divisiehoofd verkoop groenten van BelOrta. “Met Ruby Red heeft BelOrta een nieuwe topper in de tomatenfamilie waarmee het hele jaar een antwoord kan worden geboden aan klanten met oog voor meerwaarde.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.