Silvia De Coninck nieuwe voorzitter van JCI Mechelen

JCI

Silvia De Coninck (derde van links op de foto) is de nieuwe voorzitter van JCI Mechelen. Zij volgt in die functie Sophie Vandewalle op. Silvia De Coninck, actief bij Levanto, leidt in Mechelen een enthoesiaste JCI-afdeling met een twintigtal leden.

"De Raad van Bestuur heeft de voorbije zomermaanden al hard gezwoegd en het resultaat daarvan hebben we op het eerste Open Forum van ons nieuwe werkingsjaar met onze leden mogen delen", zegt Silvia De Coninck. "To Share is het thema van het werkingsjaar 2014-2015 dat voor JCI Mechelen voornamelijk in het teken staat van het opbouwen en delen van vriendschappen en het verwerven van kennis en ervaringen. De focus ligt daarbij op de goede samenwerking van de leden en het afleveren van kwaliteitsvolle projecten."

"Wie zin heeft om kennis te maken met onze organisatie, is elke eerste maandag van de maand welkom op ons Open Forum in de lokalen van VOKA, Onze-Lieve-Vrouwestraat 85 in Mechelen. Voor de geïnteresseerden is er vooraf een lounge-moment waarop ze alvast informeel bij een drankje kunnen kennismaken met JCI Mechelen."

JCI staat voor Junior Chamber International en is een internationale vormings- en netwerkbeweging. De werking is gebaseerd op vier pijlers: individu, gemeenschap, internationalisme en business & netwerking.
Het uitgangspunt van de internationale organisatie is om jonge mensen van 18 tot 40 jaar samen te brengen rond inspirerende projecten, aantrekkelijke trainingen en congressen in binnen- en buitenland om hen zo optimaal de kans te geven om contacten te leggen, als persoon te groeien en grenzen te verleggen.