Nieuws Mechelen Starter van de week: Interieurfolies opent shop-in-shop

Starter van de week: Interieurfolies opent shop-in-shop

Starter van de week: Interieurfolies opent shop-in-shop

SINT-KATELIJNE-WAVER – Interieurfolies opende een gloednieuw shop-in-shop. De conceptstore bevindt zich in de belevingsruimte van Zicht Gordijnen & Blinds. Het nieuwe bedrijf is een mix van Digistef (Steven Van Campenhout) en Zicht Gordijnen & Blinds (Kurt Lauwens).

De link tussen beide bedrijven is eenvoudig: textielfolies maken al langer deel uit van het productengamma van Zicht en nam steeds een belangrijker aandeel in de omzet. Vorige maand werd dan de beslissing genomen om het foliegamma aanzienlijk uit te breiden.

Interieurfolies verkoopt thermovormbare zelfklevende folies waarmee nagenoeg alle oppervlaktes zoals hout, aluminium of kunststof bekleed kunnen worden. Zelfs keukenfrontjes, deuren, tafels. Naast de meubel- en wandbekledingfolies zijn er ook nog zonwerende- privacy – en safety folies in het gamma.

Interieurfolies zal ook deelnemen aan Wonen 2022 in de Nekkerhal. De nieuwe conceptstore bevindt zich in Sint Katelijne Waver, Mechelsesteenweg 275, op de 1ste verdieping van de toonzaal van Zicht.

www.interieurfolies.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.