Foto: SBE

Studiebureau SBE uit Sint-Niklaas opent nieuw kantoor in Mechelen

Ingenieursbureau Studiebureau SBE uit Sint-Niklaas, specialist op het gebied van bouwkundig en technisch advies, kondigt de opening aan van een nieuw satellietkantoor in Mechelen. Met deze uitbreiding wil Studiebureau SBE niet alleen de regionale aanwezigheid vergroten, maar ook gekwalificeerde ingenieursprofielen aantrekken.

Het ingenieursbureau is donderdag met de werkzaamheden in de nieuwe hub gestart. Door middel van deze extra vestiging wil Studiebureau SBE een lokale aanwezigheid creëren en een brug slaan tussen de bedrijfscultuur en talenten in de regio Mechelen, Leuven en Vlaams-Brabant.

"We zijn verheugd om onze activiteiten uit te breiden naar Mechelen", zegt Koen Thomas, co-CEO van Studiebureau SBE. "Dit nieuw satellietkantoor weerspiegelt onze toewijding om projectgericht te werken en onze collega’s in de verschillende projectteams te voorzien van de best mogelijke ondersteuning in het bieden van bouwkundige en technische oplossingen."

De uitbreiding stelt het bedrijf in staat om directe en nauwe relaties op te bouwen met zowel ervaren professionals als veelbelovende nieuwkomers in de sector, zo laat Studiebureau SBE donderdag weten. "We geloven dat de toekomst van ons bedrijf afhankelijk is van de getalenteerde mensen die we kunnen aantrekken", zegt Jan Thomas, co-CEO van Studiebureau SBE. "Met de opening van ons extra kantoor in Mechelen willen we een aantrekkelijke werkgever worden voor ingenieurs en andere professionals in de regio. We willen hen de mogelijkheid bieden om te werken aan uitdagende projecten, zich verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf."