Nieuws Mechelen Syneton overgenomen door Visma

Syneton overgenomen door Visma

Syneton overgenomen door Visma

BORNEM – Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants, wordt overgenomen door Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen. Met deze strategische overname blijft Visma gestaag groeien in de Belgische accountancy- en ERP-markt.

Syneton werd in 2001 opgericht en biedt kantoorbeheersoftware voor accountantskantoren aan. De oplossingen die Syneton biedt, vereenvoudigen en automatiseren de werking van het kantoor (tijdregistratie, projectmanagement, klantmanagement (CRM), medewerkersmanagement (HRM), contactmanagement en rapportagetools). Syneton heeft 35 medewerkers en bedient in België ruim 1.200 accountantskantoren.

“De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om ons platform verder uit te bouwen. Door aan te sluiten bij de stabiel groeiende Visma-familie versterken we onze betrouwbare positie voor onze klanten en medewerkers”, zegt Christophe Haan, CEO van Syneton

Visma biedt accountants in België al enkele van de meest innovatieve accountancy cloud-oplossingen. John Reynders, Area Director Benelux Visma, is daarom verheugd dat nu ook Belgisch marktleider Syneton ervoor kiest om onderdeel te worden van de groeiende Visma-familie. “Doordat de oplossingen complementair zijn en we beide de branche zeer goed kennen, zien we veel mogelijkheden om meerwaarde voor onze klanten te realiseren in deze samenwerking.”

Syneton zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De bestaande samenwerkingen en onafhankelijkheid blijven gegarandeerd. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Er zijn geen management wijzigingen met deze overname gemoeid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.