Nieuws Teamleader lanceert ‘Work Smarter on Tour’ met opening van pop-up in Mechelen

Teamleader lanceert ‘Work Smarter on Tour’ met opening van pop-up in Mechelen

CEO Jeroen De Wit.

Teamleader lanceert ‘Work Smarter on Tour’ met opening van pop-up in Mechelen

MECHELEN, GENT – Het Gentse softwarebedrijf Teamleader opent een fysieke pop-up in Mechelen waar ondernemers terecht kunnen voor workshops en after work sessies met interessante sprekers.

Van 23 tot 26 november neemt Teamleader haar intrek in Coffice en opent het softwarebedrijf haar eerste fysieke pop-up in Mechelen. Elke dag staan er workshops op het programma samen met after work sessies met sprekers zoals onder meer digitale expert Frederik De Wachter, sales coach Kathleen Cools, meaningful marketeer Bart Lombaerts en circulaire ondernemer Stegan Van Ouytsel.

Alles staat in het teken van “positief ondernemersschap” volgens Teamleader CEO Jeroen De Wit. “Ondernemers en kmo’s gaan uitdagende tijden tegemoet. Eerst was er de coronacrisis, dan de energiecrisis en nu loert er een recessie om de hoek. Juist nu moeten ondernemers op zoek gaan naar manieren om productiever te werken. Onze tour moet hen daarbij helpen.”

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.