Nieuws Mechelen Via beweging leren vertragen

Via beweging leren vertragen

Via beweging leren vertragen

MECHELEN – De Mechelse onderneemster Veerle Van Belle kreeg enkele jaren terug zelf met een burn-out te maken. Nu wil ze als ‘rustbrenger’ mensen helpen om met een combinatie van beweging, yoga, mindfulness en ademhalingsoefeningen tot rust te komen.

Veerle biedt zowel groepssessies Mindful Run & Walk en yoga aan, als individuele coaching. “De bedoeling is om mensen stap voor stap meer energie en minder stress te geven”, legt Veerle uit. “Via beweging op eigen tempo leer ik mensen vertragen en hun innerlijke rust terugvinden. Bewustzijn, ademhaling, beweging en plezier staan hier centraal. We werken in de buitenlucht in het Mechelse Vrijbroekpark. De natuur helpt je zo een extra handje om tot rust te komen. Concreet beginnen we zo’n sessie met een rustmoment. Daarna wandelen of lopen we een stukje en dan is er opnieuw een rustmoment met bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen. Een les duurt ongeveer 90 minuten.”

De doelgroep van Veerle Van Belle zijn vooral mensen die onder stress staan of die te maken hebben met een burn-out. Mindful run komt overgewaaid uit Nederland. Een cursus duurt vijf weken en vindt telkens plaats in het Vrijbroekpark.

Naast de Mindful Run geeft Veerle ook nog lessen yin yoga en easyflow yoga en is ze stress en burn-out coach. Daarvoor kan je terecht in Het Appél op de Brusselsesteenweg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bornem
Bornem

Syneton overgenomen door Visma

BORNEM – Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants, wordt overgenomen door Visma, Europees leider in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.