Nieuws Mechelen Zakenkantoor Pelsmakers overgenomen door sectorgenoot

Zakenkantoor Pelsmakers overgenomen door sectorgenoot

Zakenkantoor Pelsmakers overgenomen door sectorgenoot

BOUWEL – Verzekeringskantoor Verrezen NV uit Herentals neemt de verzekeringsportefeuille over van zakenkantoor Pelsmakers uit Bouwel. De twee ervaren medewerkers van Pelsmakers gaan aan de slag in het kantoor in Herentals.

“Het kantoor Pelsmakers is al bijna 30 jaar actief in de sector”, vertelt kantoorhouder Bert Verrezen. “Voor ons zijn de aanwezige ervaring en bestaande lokale verankering van onschatbare waarde. We zetten sterk in op vertrouwen en kennis van zaken. We zijn heel tevreden dat we niet alleen onze portefeuille kunnen vergroten, maar ook dat Nicole en Ria ons team in Herentals zullen versterken.”

Voor klanten van het kantoor in Bouwel blijven de aanspreekpunten dezelfde. Bovendien wordt de continuïteit verzekerd dankzij de integratie in een grotere structuur.

Schaalvergroting

De overname past in de groeiplannen van het bank- en verzekeringskantoor uit Herentals. Verrezen zette de voorbije jaren al belangrijke stappen met een ingrijpende verbouwing van het kantoor en een uitbreiding van het personeelsbestand.

“Om onze service blijven te kunnen garanderen, was het nodig om aan schaalvergroting te doen. Deze opportuniteit die perfect aansluit bij onze regio, konden we niet laten liggen”, licht Bert Verrezen toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Marc Coucke aan boord bij Greenyard

SINT-KATELIJNE-WAVER - Greenyard is klaar voor de toekomst. Het bedrijf realiseert een volledige bankherfinanciering en versterkt kapitaalstructuur met € 50… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.