Axel Neefs, Ludwig Neefs en Lode Neefs Van links naar rechts: Axel, Ludwig en Lode Neefs.

Zonen stappen mee in vastgoedkantoor Century 21 in Mechelen

Het vastgoedkantoor Century 21 in Mechelen, dat wordt gerund door Ludwig Neefs en zijn echtgenote Caroline, heeft versterking gekregen. Zonen Lode en Axel Neefs besloten recent om mee in het familiekantoor te stappen.

Vastgoedmakelaar Century 21 heeft in België ongeveer 140 kantoren. Ludwig Neefs en zijn echtgenote Caroline staan al meer dan 18 jaar aan het roer van de Mechelse vestiging en kunnen sindskort rekenen op de steun van hun zonen. "We specialiseren ons in de verkoop van bestaande woningen en nieuwbouwprojecten. Sinds 2006 hebben we dit kantoor uitgebouwd tot een echt begrip in de Mechelse regio", vertelt Ludwig. "Onze twee sympathieke en gedreven zonen komen ons nu fulltime versterken en zullen het kantoor mee tot een hoger niveau tillen."

Lees ook: Century 21 Ludwig Neefs krijgt erkenning als topkantoorDe 30-jarige Lode werkte meer dan tien jaar als autoverkoper bij VW Jennes en daarna meer dan zes jaar bij Porsche. Naast de lokale markt heeft hij zich ook gespecialiseerd in Spaans vastgoed. "Hij is de uitgelezen gids voor kopers die bijvoorbeeld een tweede verblijf willen kopen", vertelt vader Ludwig. Lode's broer, Axel (24), deed na zijn studies Handelswetenschappen ervaring op bij Cushman & Wakefield, waar hij verantwoordelijk was voor vastgoedschattingen.

Ludwig is opgetogen dat zijn twee zonen fulltime bij hem komen werken. "De nieuwe versterking en verjonging zal ongetwijfeld een nieuwe en positieve dynamiek geven in ons kantoor."