Nieuws Oost-Vlaanderen Albert-Vastgoed opent kantoor in Deinze

Albert-Vastgoed opent kantoor in Deinze

Albert-Vastgoed opent kantoor in Deinze

Frank en TraceyTracey Hankins, partner van Frank De Maertelaere, (rechts en links op de foto), opent op 2 oktober in Driespoort Shopping Deinze haar tweede kantoor van Albert-Vastgoed.  Ze had er al één in het West-Vlaamse Torhout en opent eind dit jaar ook nog een vestiging in Gavere.

Groep Albert-Vastgoed houdt consequent vast aan haar principe van centralisatie én lokale verankering. Lokale partners met een zeer sterk engagement en een stevig netwerk, kunnen onder de vlag van Albert-Vastgoed hun business optimaliseren. Algemene taken zoals IT, administratie en marketing worden centraal beheerd door de hoofdzetel, waardoor de regionale kantoren met een zeer persoonlijke benadering kopers en verkopers van panden kunnen begeleiden.

“De persoonlijke en alerte service is werkelijk dè USP van onze groep”, zegt Tracey Hankins. “Professionele visualisatie, correcte prijszetting en adequate administratie behoren tot de basiselementen in de dienstverlening en spelen in op wat de Belgische consument, die de jongste jaren minder honkvast wordt en vaker van woning verandert dan vroeger, nodig heeft.”

Projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire van NV De Colle had eerder toevallig nog een ruimte vrij in het centrale gebouw van Driespoort Shopping Deinze. Alle commerciële ruimtes van de 9.000m² site zijn intussen verhuurd aan retailers en grotere zelfstandigen, maar aan de straatkant bleef een mooie ruimte vrij wegens herschikking van ingang. “Het is een ideale ruimte voor een vastgoedkantoor”, weet Hendrik De Keukeleire. Dagelijks passeren 15.000 auto’s op het kruispunt. Het vastgoedkantoor zal dus vrij snel ook in de Leiestreek een stevige naambekendheid krijgen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.