Nieuws Oost-Vlaanderen Bubble Post genomineerd voor Nederlandse innovatieprijs van Accenture

Bubble Post genomineerd voor Nederlandse innovatieprijs van Accenture

Bubble Post genomineerd voor Nederlandse innovatieprijs van Accenture

BubbleSintNiklaasInnoverend Nederland heeft zich ook dit jaar weer van zijn beste kant laten zien. Met meer dan 800 inschrijvingen voor de Accenture Innovation Awards toonden een pak bedrijven hoe innovatief ze in deze tijden van disruptie zijn.

In verschillende categorieën zijn de genomineerden bekendgemaakt die de komende jaren ons leven en werken grondig zullen veranderen.

Er zijn finalisten aangeduid die bijvoorbeeld in de zorgsector met innovaties komen die gericht zijn op verzorgingsinstellingen en patiënten. En binnen de categorie Fair Food worden ontwikkelingen geroemd die een grote bijdrage leveren aan de verduurzaming en de optimalisering van de Agri & Food sector.

Bubble Post is met zijn ecologische leveringen genomineerd in de categorie “Perfect City”. Het Gentse bedrijf van Benjamin Rieder, die ook de voorzitter is van Jong Voka Oost-Vlaanderen,  ziet de nominatie als een erkenning voor zijn visie op ecologisch ondernemen en als bewijs dat het concept overal kan aanslaan. Bubble Post is immers nog maar sinds september actief in Nederland, meer bepaald in Amsterdam en in in Utrecht.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.