Nieuws CIACfleet vernieuwt partnership met Made in Oost- en West-Vlaanderen

CIACfleet vernieuwt partnership met Made in Oost- en West-Vlaanderen

CIACfleet vernieuwt partnership met Made in Oost- en West-Vlaanderen

De Gentse allround mobiliteitsleverancier CIACfleet gaat opnieuw voor een jaar in zee met Made in Oost- en West-Vlaanderen. De coronacrisis betekende ook voor hen aanpassen, getuigt zaakvoerster Gudrun Ghijs. “CIACfleet gebruikt deze uitzonderlijke tijden om te tonen waar we voor staan: een snelle, persoonlijke en klantgerichte aanpak.”

Met een historie die teruggaat tot 1977, was CIACfleet één van de eerste leasingbedrijven voor bedrijfswagens in België. Dat betekent goede én slechte tijden. “Uit vorige ervaringen trekken we lessen die we ook in tijden van corona kunnen toepassen”, klinkt het bij Gudrun Ghijs. “Onze klanten zijn onze partners. Ieder bedrijf staat in deze periode voor zijn eigen uitdagingen, daarom worden vragen bij CIACfleet snel en efficiënt beantwoord. Er wordt telkens individueel geluisterd en samen naar een oplossing gezocht.”

Persoonlijk contact en lange termijn

Velen hebben een digitale switch moeten maken, CIACfleet ook. Maar toch blijft het bedrijf inzetten op ‘persoonlijk contact’ op alle mogelijke manieren. “We verliezen ook de lange termijn niet uit het oog”, vervolgt Ghijs. “De eerste brandjes zijn misschien geblust, maar wij blijven beschikbaar en communiceren transparant. Samen met de klant bekijken we hoe we de kosten van zijn wagenpark onder controle kunnen houden. Daarbij bieden we ook alternatieve formules aan, zoals het leasen van fietsen, elektrische scooters en steps. Voor wie het wat goedkoper moet bieden we ook tweedehandsleasen.”

Ghijs raadt bedrijven aan om ook voor hun leasing de gedachte koop lokaal’ in het achterhoofd te houden. “Wij, als lokale Belgische kmo, begrijpen maar al te goed wat andere kmo’s meemaken en kunnen hier dan ook beter op inspelen.”

Mobiliteit post-corona

“Hoe het mobiliteitsmodel zal evolueren na corona, blijft natuurlijk koffiedik kijken, maar we hopen dat bestuurders hun fietsgewoontes voor kleine afstanden ook na corona zullen aanhouden. Minder kilometers in de wagen betekent een voordeel voor het milieu én de portefeuille van de werkgevers. Bovendien zien we dat de natuur heropleeft in deze verkeersluwe periode. Zo merkten we dat de vraag naar milieuvriendelijke wagens, zoals elektrische of hybridemodellen, groter werd. CIACfleet is er dan ook van overtuigd dat deze trend zich verder zal zetten”, vertelt Gudrun Ghijs.

“Anderzijds zullen we misschien minder geneigd zijn het openbaar vervoer te nemen, en besluiten pendelaars daarom om opnieuw op de wagen over te schakelen. Ook voor die laatste doelgroep bieden we interessante oplossingen: tweedehandsleasing van jonge wagens, private leasing via de werkgever of een combinatieformule met een fiets, elektrische step of scooter.”

Meer informatie over de mobiliteitsoplossingen van CIACfleet: www.ciacfleet.be

Meer informatie over partnerships met Made in: www.made-in.be/adverteren

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.