fotos-womed-voor-stemformulier-3

Femke Helon is finaliste Onderneemster van het jaar

ZELE - De Oost-Vlaamse Femke Helon, werd als zaakvoerder en leading lady van 3Motion verkozen tot finaliste voor de Womed Award 2020, Onderneemster van het jaar. Dit is één van de awards die elk jaar uitgereikt wordt door Markant, Artemis, UNIZO en Agentschap Innoveren en Ondernemen om vrouwelijk ondernemerstalent te bekronen en te stimuleren.

De WOMED Award wordt uitgereikt aan dé vrouwelijk onderneemster van het jaar die al meer dan 5 jaar bezig is met haar bedrijf uit te bouwen. Naast Femke zijn ook Sophie van De Gele Flamingo, Leen van IPARC en Bouchra van Washville de mede-finalisten die meedingen naar de titel van Onderneemster van het jaar.

10 jaar geleden stampte Femke samen met haar man 3Motion uit de grond, als klein print & sign bedrijf. Ondertussen groeide het bedrijf onder haar vleugels uit tot een toonaangevend productiebedrijf binnen de markt van de visuele communicatie, en telt het bedrijf een kleine 50 tal medewerkers. Door het mooie groeitraject werd 3Motion ook reeds 2 maal genomineerd voor de Trends Gazellen.

Van winkelaankleding tot levensgrote 3D figuren

3Motion is een one-stop-shop voor alles wat met reclame en visibiliteit te maken heeft en beheert het volledige proces in hun productiesite in Zele, van ontwerp en productie tot en met plaatsing op locatie bij de klant. Zo kan je bij hen terecht voor winkelaankledingen, raambestickeringen en werfdoeken, maar ook voor wagenbeletteringen, displays en verpakkingen op maat, tot zelfs levensgrote figuren in 3D geprint.

Femke is een creatieve duizendpoot, een sociaal dier én een organisatorisch talent. En laten dit dan net de stokpaardjes zijn van het bedrijf. 3Motion staat in de markt bekend voor zijn vernieuwende ideeën, en voor zijn totaaloplossingen voor grote projecten. Met haar marketing achtergrond en frisse kijk op de markt zorgt Femke er voor dat het bedrijf op een unieke en eigentijdse manier aan business doet.

Corona-eenzaamheid tegengaan

Creativiteit, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid zijn de sleutel van het succes en hebben ook tijdens Corona er voor gezorgd dat het bedrijf meer dan stand hield. Ze hebben zich op heel korte termijn als bedrijf heruitgevonden en als team de krachten gebundeld en zo het jaar kunnen afsluiten met een mooie groei! Tevens zijn ze er in geslaagd om de nationale pers te halen, met hun warm opzet rond levensgrootte figuren in karton, om zo de Corona-eenzaamheid tegen te gaan.

 

Verhuis

De ambities voor de komende jaren zijn niet min, met de verhuis naar een groter pand in het verschiet en de verdere ontwikkelingen in de Nederlandse en Franse markt, zet 3Motion zijn groeiverhaal verder. De Womed Award zou de kers op de taart zijn van dit mooie traject en zou het mogelijk maken om dit verhaal met zoveel mogelijk mensen te delen, en zo vooral ook heel veel vrouwen te inspireren.

WOMED Award

Om de titel van Onderneemster van het jaar binnen te halen, heeft Femke ook de steun nodig van het grote publiek, om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Stemmen op Femke kan via https://markantvzw.be/womedaward/femke

Naast Femke Helon maakt ook de Oost-Vlaamse Marie Van den Broeck van My Add On kans op een award, namelijk deze van Belofte van het jaar. Met jouw hulp halen we misschien wel beide awards naar Oost-Vlaanderen!