Nieuws Oost-Vlaanderen Heftig gaat voor groei met Winwinner investeerders

Heftig gaat voor groei met Winwinner investeerders

Maarten De Block

Heftig gaat voor groei met Winwinner investeerders

GENT – De vraag naar eenvoudige, gebruiksvriendelijke en performante websites boomde afgelopen jaar. Dat merkte ook het Website-as-a-Service bedrijf Heftig dat kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen een makkelijke website oplossing aanbiedt. Om ervoor te zorgen dat kleine ondernemers online blijven scoren, zoekt het via Winwinner naar investeerders. “Met 50.000 euro optimaliseren we het Heftig platform verder door grote updates uit te voeren. Bereiken we de milestone van 100.000 euro, dan breiden we ook uit naar Nederland”, zegt Heftig zaakvoerder Maarten De Block.

Heftig werkt samen met het Gentse investeringsplatform Winwinner om de websites van zijn klanten extra te verbeteren én Nederland te veroveren. Via een winwinlening en crowdlendingcampagne die binnenkort gelanceerd wordt, wil het websitebedrijf hiervoor kapitaal ophalen. Daarmee kan het websitebedrijf de klantenfeedback en het advies van webdesigners en Drupal architecten uitvoeren op het platform. Investeerders hebben zo een positieve impact op het ondernemerslandschap én ontvangen daarvoor een aantrekkelijk rendement.

Kleine ondernemingen steunen met rendement

Met de Winwinner campagne kan iedereen kleine ondernemingen ondersteunen in hun online verhaal. Particuliere investeerders geven het Heftig platform een technologische boost waarmee het bedrijf zijn groeiambities waarmaakt. Daarnaast wil het websitebedrijf met zijn concept doorbreken in het buitenland. “Ook in Nederland en de rest van Europa zijn er kleine bedrijven die nood hebben aan een makkelijke website die presteert. Het verschil dat we maken is dat ze hierbij echt een persoonlijke service ontvangen”, kaart Maarten De Block aan.

 

Maarten De Block (zaakvoerder), Thijmen Van Langenhoven (sales-, marketing- en customer succes manager) & Cindy Standaert (administratie)

De Heftig belofte

“De belofte die we maken aan onze klanten is dat ze de gemakkelijkste website hebben om mee te werken. Dat is en blijft mogelijk via de kleine en grote updates waarmee we continu het platform verbeteren. Kleine ondernemingen hebben hierdoor een website die voor hen werkt, tegen een betaalbare prijs, mét persoonlijke service van onze experts”, voegt sales- en marketingmanager Thijmen Van Langenhoven toe.

Sinds 2016 ondersteunt Heftig kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen bij het maken van hun website. Ondertussen onderhoudt het websitebedrijf meer dan 480 websites. Een aantal dat jaar na jaar groeit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.