Nieuws Oost-Vlaanderen Horeca comeback van Ronie Keisse (De Karper): “Ik heb op heden nog geen courage om open te doen”

Horeca comeback van Ronie Keisse (De Karper): “Ik heb op heden nog geen courage om open te doen”

Horeca comeback van Ronie Keisse (De Karper): “Ik heb op heden nog geen courage om open te doen”

SINT-NIKLAAS/GENT – We vroegen 5 bekende horeca-ondernemers op welke manier ze de voorbije periode zijn doorgekomen en hoe ze naar de toekomst kijken. Passeerden reeds de revue: Peter Goossens (Hof van Cleve)‘De Mol’-finalist Sven (De Bevoorrading) en Dean en Audry (La Perla Seafood) en Wim Ballieu (Balls & Glory). Eindigen doen we met de sympathieke Ronie Keisse, vader van een wielerfenomeen en fiere uitbater van café De Karper in Gent. Een terras openen zat er voor hem helaas niet in. Op 9 juni kan hij hopelijk wel opnieuw zijn trouwe klanten ontvangen.

Bekijk hier het video-interview met Ronie Keisse van café De Karper.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.