van doorslaer ignace

Ignace Van Doorselaere wordt bestuurder bij Kinepolis

De Kinepolis Group was al enige tijd op zoek naar een nieuw onafhankelijk bestuurder. Toplui Joost Bert en Eddy Duquenne hebben hun zoektocht met succes afgerond. Ze lieten hun oog vallen op Ignace Van Doorselaere. Hij heeft zijn eigen managementvennootschap eBVBA 4F. Met Van Doorselaere haalt Kinepolis Group een topper in huis.

Tijdens de geplande gewone algemene vergadering van 10 mei 2017 zal de raad van bestuur van Kinepolis Group Ignace Van Doorselaere voordragen. Hij heeft de reputatie een onkreukbaar manager te zijn met een grote strategische visie op het bedrijfsleven, ongeacht de sector waarin hij actief is. De Kinepolis Group zelf leeft in volle expansie, met onder meer een mega offensief in Nederland.

Ignace Van Doorselaere is bepaald geen onbekende in Oost-Vlaanderen. Hij begon zijn succesvolle carrière bij de biergroep AB-Inbev, waar hij achtereenvolgens de functies hoofd strategie en M&A, algemeen directeur Inbev Nederland en VP West-Europa vervulde. Vervolgens stond hij als ceo gedurende 12 jaar aan het hoofd van het beursgenoteerde bedrijf Van de Velde uit Schellebelle. Hij is auteur van verschillende managementboeken en een veelgevraagd spreker. Sinds kort is hij actief bij Neuhaus waar hij ceo is. Zijn uitgebreide managementervaring in internationale context en mensgerichte groeifilosofie zullen een toegevoegde waarde betekenen binnen de raad van bestuur van Kinepolis Group.