Nieuws Oost-Vlaanderen Ijs aan huis dankzij eerste online dessertenwinkel

Ijs aan huis dankzij eerste online dessertenwinkel

Ijs aan huis dankzij eerste online dessertenwinkel

 GENT – Dit weekend lanceert Larmuseau, bekend van de Gentse sneeuwballen en andere traditionele zoetwaren, de eerste online dessertenwinkel voor de Benelux. Op termijn willen ze hun zoete lekkernijen wereldwijd online verkopen en leveren aan huis. “Door onze leveringen aan huis kan je jezelf en je geliefden verwennen zonder zorgen”, zegt mede-eigenaar Joeri Pergoot.

Nadat Larmuseau de opening van twee nieuwe winkels aankondigde, lanceert het bedrijf nu ook een webshop. Zo starten ze de eerste online dessertenwinkel voor de Benelux, waarop hun traditionele zoetwaren en desserts verkocht worden. Ze leveren van truffels tot ijstaarten aan huis, in samenwerking met Bpost.

Bekend van de Gentse Sneeuwbal, zet het bedrijf traditionele recepturen opnieuw op de kaart. In de nieuwe winkels en op de webshop vind je dan ook authentieke zoetwaren zoals truffels, cuberdons, speculaas en oranjeschijven, maar ook zaken zoals ambachtelijke rijstpap, artisanaal ijs en éclairs. Tanguy Serraes, mede-oprichter van Larmuseau: “We zetten eeuwenoude tradities op de online markt. Zo laten we jong en oud heerlijke lekkernijen herontdekken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.