Nieuws Internationale erkenning voor Tom Swinnen van het zakenadvocatenkantoor Simont Braun

Internationale erkenning voor Tom Swinnen van het zakenadvocatenkantoor Simont Braun

Internationale erkenning voor Tom Swinnen van het zakenadvocatenkantoor Simont Braun

BRUSSEL – Oost-Vlaming Tom Swinnen, vennoot bij het Belgische onafhankelijke zakenadvocatenkantoor Simont Braun, wordt aanbevolen als ‘Higly Regarded’ voor M&A in België door het internationale rating bureau IFLR1000. Het kantoor Simont Braun krijgt (opnieuw) een uitstekende rating en staat daarbij tussen een aantal andere nationale en internationale top-kantoren.

 

Eind augustus werden de 2022 Rankings gepubliceerd door IFLR1000. Deze laatste doet kwalitatief onderzoek naar advocatenkantoren en individuele advocaten in het kader van haar jaarlijkse rankings en ratings.

Vennoot Tom Swinnen, die naast veel internationaal werk nog steeds sterk actief is in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen, krijgt uitstekende feedback en wordt aanbevolen als ‘Highly Regarded’ voor M&A in België. Naast hem worden ook collega-vennoten Sandrine Hirsch (tevens categorie M&A) en Joan Carette (categorie Financial services regulatory) aanbevolen door het prestigieuze rating bureau. “Dit bevestigt onze positie als prominent, onafhankelijk, zakenadvocatenkantoor op de Belgische markt en vormt een erkenning voor het uitstekend werk geleverd door het team”, zegt Tom Swinnen. “Het belang van dergelijke ratings is natuurlijk te relativeren, maar voor vele internationale bedrijven is dit een belangrijk element dat meespeelt in de keuze voor hun Belgische advocaat of advocatenkantoor”, aldus Tom.

Het kantoor Simont Braun, gevestigd in de hoofdstad Brussel, telt meer dan 50 gespecialiseerde advocaten. Het kantoor heeft bijzondere expertise o.a. in het vennootschapsrecht, intellectuele eigendomsrechten (IP), informatie- en communicatietechnologieën (ICT), bank- en financieelrecht (incl. digital finance), handelsrecht, publiek- en administratief recht, vastgoedrecht en fiscaliteit. Het kantoor heeft ook een bijzonder sterke litige en arbitragepraktijk.

IFLR1000 produceert sinds 1990 juridische marktinformatie en is de enige internationale speler voor juridisch marktonderzoek dat zich richt op het rangschikken van advocatenkantoren en advocaten op basis van financiële en zakelijke transacties. Het publiceert meer dan 750 rankings van advocatenkantoren en meer dan 20.000 ratings van advocaten in meer dan 235 rechtsgebieden wereldwijd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.