Nieuws Oost-Vlaanderen Kan Oost-Vlaamse ondernemer "Innovator under 35" worden?

Kan Oost-Vlaamse ondernemer "Innovator under 35" worden?

Kan Oost-Vlaamse ondernemer "Innovator under 35" worden?

000000000000000000000000000mitHet magazine MIT Technology Review, dat behoort tot het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT), lanceert een oproep voor kandidaten voor ‘Innovators Under 35 Belgium’. Het geniet daarbij de steun van BNP Paribas Fortis.

Innovators Under 35 is de internationale community van vernieuwers, pioniers en social changemakers. Sinds 1999 reikt MIT Technology Review de ‘Innovators under 35 award’ uit in de Verenigde Staten. Vanaf 2009 wordt deze prijs ook uitgereikt op het Europese continent en dit jaar zullen zes Europese edities plaatsvinden in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Spanje. De prestigieuze community omvat al meer dan 100 winnaars die via deze competitie internationale erkenning kregen voor hun projecten.

Kandidaturen kunnen ingediend worden tot 23 maart. Alle kandidaten moeten jonger dan 35 zijn en werken aan technologische projecten. Na afsluiting van de kandidaturen zal een jury van experten van MIT Technology Review de projecten beoordelen en tien Innovators Under 35 selecteren. Twee projecten ontvangen ook de speciale vermeldingen ‘Innovator of the Year’ en ‘Social Innovator’. Bovendien selecteert de ‘Innovators Under 35’-community voor het eerst drie Europese winnaars onder alle ‘Innovators Under 35’ van de verschillende Europese edities.

Ter afsluiting van de editie 2016 zal de hele community van ‘Innovators Under 35 Europe’ in november verzamelen tijdens een Europese bijeenkomst om er belangrijke vraagstukken te bespreken en oplossingen voor te stellen. Nu het Oost-Vlaamse starterslandschap volop een het bloeien is, onder meer rond iMinds in Gent, liggen hier misschien kansen voor jonge ondernemers om straks nationale en internationale aandacht te verzamelen en zo hun bedrijf extra in de kijker te plaatsen.

Alle informatie voor de indiening van de kandidaturen is beschikbaar op de officiële website: http://innovatorsunder35.com/nominations.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.