Nieuws Oost-Vlaanderen Les Pavés breidt uit met nieuwe zaal

Les Pavés breidt uit met nieuwe zaal

Met zaal ‘Jute’ geven Lorenzo Bouquet en Lennert van Hee extra cachet aan hun feestzaal Les Pavés. Foto Mwm

Les Pavés breidt uit met nieuwe zaal

EEKLO – Al bijna vijf jaar runnen Lorenzo Bouquet (28) en Lennert van Hee (27) in de Molenstraat feestzaal Les Pavés. Na drie maanden stevige verbouwings- en renovatiewerken breiden ze hun zaak nu uit met zaal ‘Jute’. “Met die naam verwijzen we naar de voormalige balenfabriek die in ons pand gevestigd was”, zegt Lorenzo Bouquet.

De nieuwe zaal van Les Pavés oogt ruim en gezellig. Mooie stoffen zetels, stijlvolle verlichting, een kunstwerk van Artas en parkettegels geven het geheel een bijzondere uitstraling.

“We zijn blij dat we op deze manier onze klanten wat meer ruimte kunnen geven”, aldus Lorenzo. “Zo kunnen klanten vanaf nu in onze zaal eerst een aperitief nuttigen, waarna ze kunnen doorschuiven naar zaal ‘Jute’. Daar kan gezellig getafeld worden. Door de grote accordeonramen valt er in onze nieuwe zaal ook veel licht naar binnen. Op zomerse dagen kunnen de ramen volledig open, waardoor onze gasten het gevoel zullen hebben dat ze buiten zitten. Voor zakelijke klanten is onze nieuwe zaal ook uitgerust met een professionele beamer.”

Oog voor detail

Lorenzo en Lennert zorgden in hun zaal ook voor leuke eyecatchers met een verhaal. Zo staat in een hoek van zaal Les Pavés een plant in een jutezak, die nog gefabriceerd werd in de balenfabriek van weleer.

“De zak is afkomstig van een klant, van wie de grootvader hier nog werkte”, aldus Lorenzo, die in zaal Jute ook vijf sierflessen van Laurent Perrier plaatste. Ze zijn afkomstig van mijn grootvader Norbert Bouquet, die commercieel directeur was bij Martini. Nadat ze jaren bij mijn vader Claude gestaan hebben, zijn we heel blij dat we ze in onze nieuwe zaal een plaatsje kunnen geven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.