Eerst een Iraans restaurant in Vietnam, nu een Iraans-Vietnamees in Gent
GENT - Op de hoek van de Baudelostraat en de Ottogracht opent dit weekend een Perzisch-Aziatisch restaurant. Sami Hashemi en Jonas Van… Lees meer
EEKLO – Al bijna vijf jaar runnen Lorenzo Bouquet (28) en Lennert van Hee (27) in de Molenstraat feestzaal Les Pavés. Na drie maanden stevige verbouwings- en renovatiewerken breiden ze hun zaak nu uit met zaal ‘Jute’. “Met die naam verwijzen we naar de voormalige balenfabriek die in ons pand gevestigd was”, zegt Lorenzo Bouquet.
De nieuwe zaal van Les Pavés oogt ruim en gezellig. Mooie stoffen zetels, stijlvolle verlichting, een kunstwerk van Artas en parkettegels geven het geheel een bijzondere uitstraling.
“We zijn blij dat we op deze manier onze klanten wat meer ruimte kunnen geven”, aldus Lorenzo. “Zo kunnen klanten vanaf nu in onze zaal eerst een aperitief nuttigen, waarna ze kunnen doorschuiven naar zaal ‘Jute’. Daar kan gezellig getafeld worden. Door de grote accordeonramen valt er in onze nieuwe zaal ook veel licht naar binnen. Op zomerse dagen kunnen de ramen volledig open, waardoor onze gasten het gevoel zullen hebben dat ze buiten zitten. Voor zakelijke klanten is onze nieuwe zaal ook uitgerust met een professionele beamer.”
Oog voor detail
Lorenzo en Lennert zorgden in hun zaal ook voor leuke eyecatchers met een verhaal. Zo staat in een hoek van zaal Les Pavés een plant in een jutezak, die nog gefabriceerd werd in de balenfabriek van weleer.
“De zak is afkomstig van een klant, van wie de grootvader hier nog werkte”, aldus Lorenzo, die in zaal Jute ook vijf sierflessen van Laurent Perrier plaatste. Ze zijn afkomstig van mijn grootvader Norbert Bouquet, die commercieel directeur was bij Martini. Nadat ze jaren bij mijn vader Claude gestaan hebben, zijn we heel blij dat we ze in onze nieuwe zaal een plaatsje kunnen geven.”
GENT - Op de hoek van de Baudelostraat en de Ottogracht opent dit weekend een Perzisch-Aziatisch restaurant. Sami Hashemi en Jonas Van… Lees meer
GENT - De vijfde editie van Fourchette, een gastronomisch evenement dat 15 topchefs verenigt op een buitengewone locatie, strijkt eind mei neer… Lees meer
VLOESBERG - “De Franse klassiekers met een schup onder de kont.” Met die woorden werd de kersverse sterrenchef Tanguy De… Lees meer
GENT - De vijfde editie van Fourchette, een gastronomisch evenement dat 15 topchefs verenigt op een buitengewone locatie, strijkt eind mei neer… Lees meer
AALST - Bon’Ap opent op 29 maart in de Kapiteintjesstraat, aan parking Keizershallen, een tweede maaltijdwinkel in de stad. Met de komst… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen