Nieuws Oost-Vlaanderen LikeBirds viert tiende verjaardag van coworking in stijl

LikeBirds viert tiende verjaardag van coworking in stijl

LikeBirds viert tiende verjaardag van coworking in stijl

vickyOp 9 augustus bestaat coworking 10 jaar. LikeBirds, de creative coworking space op de Tondeliersite aan het Gentse Rabot, die is opgericht door Vicky Persyn, viert die International Coworking Day met een week vol activiteiten en gratis try-outs.

Freelancers, ondernemers en andere inspiratiezoekers die de voordelen van coworking zelf willen ervaren, kunnen die tussen 3 en 7 augustus gratis komen testen.

“Wie aan coworking doet, is productiever, creatiever en zegt zelfs meer te verdienen dan wanneer hij alleen werkt”, geeft Vicky Persyn aan. Geen wonder dus dat je de voorbije jaren overal ter wereld coworkings zag opduiken: zo’n 6.000 in totaal. Professionals uit diverse sectoren komen er samen om te werken aan hun eigen projecten, maar ook om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Coworking LikeBirds op de Gentse Tondeliersite is een van die plekken die bruist van het ondernemerschap en de creativiteit.

Vicky Persyn: “LikeBirds startte zowat anderhalf jaar geleden als een creatieve werk- en ontmoetingsplek voor freelancers, creatieve ondernemers en andere inspiratiezoekers. In augustus vieren we International Coworking Day met onder meer een hele week gratis try-outs voor nieuwkomers. Wie nog twijfelt of coworking iets voor hem of haar is, kan van 3 tot 7 augustus één, twee of meer dagen gratis komen testen. ”

Onder het motto “samen is veel toffer dan alleen”, zoeken op dit moment vijfenveertig zelfstandige professionals enkele keren per maand elkaars gezelschap op bij LikeBirds. “De profielen van onze birdies zijn heel uiteenlopend”, zegt Vicky, “van ruimtelijk planners over app developers tot scenaristen. Iedereen vindt hier een plek om rustig te werken, een ongedwongen babbel te slaan tijdens de middag, inspiratie op te doen, … .”

Naar aanleiding van de International Coworking Day worden zowel die vaste leden als de nieuwkomers bij LikeBirds een week lang getrakteerd op diverse coworkingactiviteiten. Op het programma staat onder meer een workshop co-cooking in samenwerking met Smartmat, nieuwsgierigen kunnen hun licht opsteken tijdens een open talk over coworking en leden krijgen een fotoshoot ‘professionele profielfoto’s’ cadeau in samenwerking met fotograaf en member Silvie Bonne. Er zal ook een drink zijn. En taart, want – grappig detail – host Vicky Persyn viert op 9 augustus ook haar eigen verjaardag.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.