Gentse groepsbrouwerij BeerSelect haalt zes miljoen euro op
GENT - BeerSelect, de Gentse groepsbrouwerij die sinds september 2019 kleine brouwers helpt met opschaling en commerciële ondersteuning, haalt zes… Lees meer
ERPE-MERE – Vers en gezond eten op drukke werkdagen is voor velen vaak een hele uitdaging. Bovendien winnen gerechten zonder vlees aan populariteit. Om in te spelen op de stijgende vraag naar vegetarische of veganistische maaltijden die bovendien makkelijk te bereiden zijn, slaat de snelgroeiende Oost-Vlaamse scale-up Mealhero de handen in elkaar met De Vegetarische Slager van Unilever. Samen willen ze laten zien dat vegetarisch of plantaardig koken niet alleen erg makkelijk is, maar vooral ook héél lekker.
Doorheen de jaren is ons kook- en eetgedrag enorm veranderd. Een drukke levensstijl vraagt om snel te bereiden gerechten. Bovendien gaat de voorkeur van steeds meer mensen uit naar een deels of volledig vegetarisch en soms zelfs veganistisch eetpatroon omwille van de gezondheidsvoordelen en de impact op het milieu.
Om in te haken op de groeiende trend van flexitarisch eten, bundelt Mealhero de krachten met De Vegetarische Slager – ook wel de ‘slager’ van vleesvervangers genoemd. Plantaardige producten die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben. Zelfs trouwe vleesliefhebbers zullen dankzij dit gloednieuwe aanbod merken dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze vlees één of meerdere dagen per week achterwege laten.
Ben je vegetariër, flexitariër, veganist of wil je gewoon eens zonder moeite een vegetarische maaltijd op tafel toveren? Er is voor ieder wat wils! Zonder in te boeten op smaak, voegt Mealhero 8 nieuwe gerechten toe aan hun aanbod in samenwerking met De Vegetarische Slager. Zo vind je er vanaf nu klassieke gerechten zoals ‘Boulettes Very Chouettes met krieken en appelmoes’, ‘Vol-au-vegan met regenboogwortels’ en ‘Boulettes Very Chouettes in tomatensaus’. Ook is er de ‘Braad Saucisse’ met champignons, erwtjes, worteltjes en aardappelen. Wie graag geniet van de Oosterse keuken kan kiezen voor de ‘Curry on’ in de wok of de ‘Thai Tanic Curry’.
In een mum van tijd heb je met deze eenvoudig te bereiden vegetarische recepten de lekkerste gerechten op tafel tevoorschijn getoverd, zo wil Mealhero het verschil maken voor jou in de keuken!
Mealhero werd in 2017 opgericht door Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels. Het bedrijf uit Erpe-Mere levert vriesverse ingrediënten aan huis die je zelf kan bereiden met behulp van de door hen ontwikkelde slimme stomer. De Mealhero-chefs geven je wekelijks de keuze uit meer dan 30 unieke recepten en 80 afzonderlijke ingrediënten op maat van jouw gezinssituatie. De slimme stomer herkent de ingrediënten en recepten aan de hand van een smart label op de verpakking. Zo weet het toestel perfect hoe lang elk afzonderlijk ingrediënt gestoomd moet worden opdat alles op hetzelfde moment klaar is. In minder dan 30 minuten heb je een heerlijk gerecht bereid waarvan je instant gaat watertanden!
Meer informatie vind je op www.mealhero.me
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
GENT - BeerSelect, de Gentse groepsbrouwerij die sinds september 2019 kleine brouwers helpt met opschaling en commerciële ondersteuning, haalt zes… Lees meer
GENT - Gentenaar Luc De Bruyckere is voor bedrijvenorganisatie Voka Oost-Vlaanderen de ‘Voka Legende 2020’. Voka huldigde Luc De Bruyckere… Lees meer
GENT - Margaux Geeroms (30) startte half november met haar cateringbedrijf ‘What The Food’. Het hart van haar zaak zijn… Lees meer
LIEVEGEM - Dit weekend kreeg Peter Van De Velde, lid van JCI Brussel, de award uitgereikt voor zijn sterke prestaties in… Lees meer
Maandelijks geef ik jullie mijn kijk op een onderwerp uit de actualiteit. Een thema waar ik de laatste weken naar… Lees meer
Reacties
Topconcept ! Wij hebben intussen al 2 steamers ! Koen