Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe vennoot versterkt dienstverlening Grant Thornton in Oost-Vlaanderen

Nieuwe vennoot versterkt dienstverlening Grant Thornton in Oost-Vlaanderen

Nieuwe vennoot versterkt dienstverlening Grant Thornton in Oost-Vlaanderen

aaaaaaaagrantGrant Thornton, dat gespecialiseerd is in audit, tax, accountancy en bedrijfsadvies en in ons land kantoren heeft in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Doornik en Turnhout, helpt bedrijven bij het identificeren en implementeren van groeikansen. Het bedrijf gaat er prat een beroep te kunnen doen op de vaktechnische kennis en expertise van zijn medewerkers én op de jarenlange ervaring en inzichten die bij het begeleiden van bedrijven zijn verworven.

Grant Thornton kondigt nu aan dat het vier nieuwe vennoten heeft benoemd. Het gaat om Frederik De Graeve, Danielle Fischer, Nicolas Dumonceau en Elie Janssens.  Belastingconsulent Frederik De Graeve wordt binnen de fiscale afdeling verantwoordelijk voor de internetionale contacten. Danielle Fischer neemt met haar uitgebreide expertise als adviseur voor beslissingsnemers de verdere ontwikkeling van financiële managementinstrumenten voor haar rekening. Nicolas Dumonceau versterkt de externe auditafdeling van het kantoor in Antwerpen en Elie Janssens wordt Vennoot in de afdeling Audit & Assurance. Hij bekleedde verschillende functies binnen de externe auditafdeling in het kantoor in Brussel.  Die expertise zal hij nu inzetten om vanuit het kantoor in Gent de dienstverlening in Oost- en West-Vlaanderen uit te bouwen.

De organisatie heeft duidelijke groeiambities en ziet de aanstelling van deze 4 nieuwe vennoten als de juiste keuze om de organisatie naar het volgende niveau te tillen.  Managing Partner Grant Thornton Belgium, Paul De Weerdt,  formuleerde het als volgt: “We zijn ervan overtuigd dat deze verjonging in de leiding zal bijdragen tot andere inzichten, een andere focus en ook tot verdere groei en continuïteit. Door deze medewerkers de kans te bieden om intern door te groeien, geven we ook aan dat we erg begaan zijn met carrièreontwikkeling. ”  

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.