Nieuws Organisatoren blikken tevreden terug op 100ste Autosalon

Organisatoren blikken tevreden terug op 100ste Autosalon

Foto: Fast Forward

Organisatoren blikken tevreden terug op 100ste Autosalon

BRUSSEL, GENT – De honderdste editie van het Autosalon was een regelrecht succes. Van 13 tot en met 22 januari haalden 270.000 autofans hun hartje op in zes hallen gevuld met de nieuwste, mooiste en snelste auto’s. De organisatoren blikken dan ook blij terug op de jubileumeditie.

Voor de organisatie van het honderdste Autosalon koos FEBIAC Fast Forward als partner. Het Gentse evenementenbureau wachtte de lastige taak om het Autosalon na twee jaar terug op de kaart te zetten. De voorbereidingen namen zes maanden in beslag, maar Fast Forward slaagde erin om zes hallen te vullen met 60 merken, goed voor honderden wagens en tal van primeurs. Daarnaast werd Paleis 9 omgedoopt tot Concept Hall met exciting experiences en de Car of the Year awardshow ging door in de custom made Forum Dome.

“We hebben een boeiend traject achter de rug”, zegt Pascal Cauwelier, Managing Director van Fast Forward. “We zijn fier te hebben kunnen meewerken aan een gevestigd en uniek event zoals het Autosalon. Dit blijft het grootste indoor publieksevent van België en het hoge aantal bezoekers bevestigde dit nog eens. Dus staan we met trots klaar voor de volgende editie.”

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.