Maura_1920 x 1080 met podcast

PODCAST. Maura Nachtergaele, CEO Payflip: “Onze missie is om werknemers zelf aan het stuur van hun loonpakket te zetten.”

De Made in podcast is terug van weggeweest! In deze nieuwe editie laten we zeven inspirerende ondernemers aan het woord, die hun inzichten en visie op de toekomst van ondernemerschap delen. De reeks wordt gehost door journalist Annelies Frederickx van Made in en is in samenwerking met Teamleader.

In deze aflevering interviewt Annelies Maura Nachtergaele, CEO van Payflip. Maura deelt haar boeiende reis van rechtenstudent en advocaat naar CEO van een innovatief softwarebedrijf. Ze vertelt hoe haar passie voor fiscaliteit en haar wens om operationeel actief te zijn, haar leidden naar een rol in de sociale sector en uiteindelijk naar de oprichting van Payflip.
Maura benadrukt het belang van werknemers aan het stuur zetten van hun loonpakket en bespreekt de uitdagingen en kansen die ze onderweg tegenkwam. Deze aflevering biedt waardevolle inzichten voor zowel jonge professionals als ervaren ondernemers.

Duurtijd
17:04

Gasten
Maura Nachtergaele

Presentatie
Annelies Frederickx

Volg de podcast

Schrijf je nu in op de Made in nieuwsbrief en mis geen enkele Made in Podcast!

www.made-in.be/nieuwsbrief

Vragen, opmerkingen of suggesties?

podcastmadein@mediahuis.be