Taking Turns Florence Debusschere, Griet Vanneste en Katrien Goris.

Rekruteringsbureau Taking Turns groeit verder in Antwerpen onder leiding van Katrien Goris

Taking Turns, gespecialiseerd in executive search en interim management, opende vorig jaar een nieuw kantoor in het BP-building aan de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen. Katrien Goris, die al in het bedrijf werkte, zal daar nu de leiding op zich nemen.

Lees ook: Gents rekruteringsbureau Taking Turns opent tweede vestiging in Antwerpen: “Ook in de Scheldestad het verschil maken”

Het bedrijf werd in 2017 opgericht in Gent door Florence Debusschere en Griet Vanneste. Het volledige team telt anno 2023 meer dan 20 medewerkers. Katrien Goris was vanaf de start betrokken en bouwde de organisatie mee uit. Het cliënteel van Taking Turns zijn middelgrote tot grote bedrijven uit uiteenlopende sectoren, vaak in handen van investeringsmaatschappijen of familiebedrijven.

Katrien Goris, Managing Director Taking Turns Antwerpen: “Door de veranderende economische context, stellen we vast dat bedrijven hun strategische keuzes terug in vraag stellen. Een shift op vlak van human capital is hier een gevolg van. Deze dynamiek zorgt zowel op vlak van executive search als interim management voor heel wat opportuniteiten. Taking Turns wil bedrijven en mensen op deze belangrijke schakelmomenten bijstaan.”